AcasăNewsDraghici isi retrage candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor

Draghici isi retrage candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor

La cateva zile de cand Lia Olguta Vasilescu facuse un gest similar, Mircea Draghici, social-democratul care fusese propus – in noiembrie anul trecut – pentru sefia Transporturilor, a anuntat ca isi retrage candidatura pentru o functie ministeriala.

In lipsa unui raspuns de la Cotroceni si in ceea ce priveste nominalizarea sa, in conditiile in care cea a lui Vasilescu, pentru sefia Ministerului Dezvoltarii, a fost refuzata in cateva randuri de primul om in stat, pana ca social-democrata sa isi retraga candidatura, Draghici a dat de inteles, sambata dimineata, ca nici el nu mai asteapta hotararea lui Iohannis. Mai exact, ca nu mai ramane aspirant pentru postura de sef la Transporturi.

Iata mesajul transmis de Mircea Draghici pe Facebook:

„Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru functia de Ministru al Transporturilor. Cred cu tarie ca lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, munca si perseverenta, dar si cu sacrificii. Am fost dintotdeauna si voi ramane un om de echipa si vreau sa multumesc tuturor colegilor din CEx pentru incredere si sustinere.
Imi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investitii si cu o strategie coerenta si sustenabila si pentru acest deziderat voi continua sa imi pun la dispozitia colegilor sprijinul si experienta, indiferent de pozitia sau functia in care ma aflu. Cred ca e responsabilitatea intregii clase politice sa nu uite ca se afla in slujba romanilor si a tarii, unde nicio miza personala nu isi are locul.”

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari

3 COMENTARII

  1. Pute a blat cu statul paralel…Stirea nu e ca s-au retras niste propuneri de ministri, poate, satui de batjocura dulapaului, dar sigur lamuriti de tradarea partidului cu dreptatea pana la capatul firului de interceptare (ca n-au aflat de wiereless)…Marea stire e ca vocalul Manda, antamatul consort al Olgutei, e candidatul prim pe lista (un soi de Kovesi la PE) pesedista de Dolj la europarlamentare…E un soi de extragere din preconizatul protocol cu serviciile, dar mai ales cu Iohanis…prostii astia de diplomati pesedisti au uitat ca intotdeauna au pierdut electorat pe intelegeri si pacte de coabitare. O fi votantul pesedist marele tacut, dar nici sa-l scuipi in fata fix in an electoral nu s-a dovedit o strategie castigatoare…Pe de alta parte, poate isi securizeaza oamenii, ajunsi vulnerabili la securisme…Oricum, a venit vremea marilor lamuriri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger