AcasăNewsDracii si bufonii PSD-ului

Dracii si bufonii PSD-ului

Codrin Stefanescu, ridicat la rangul de bufon al lui Dragnea

Social-democratii se confrunta astazi cu o mare dilema: se fac de cacao debarcandu-l fortat pe Mihai Tudose sau se fac de cacao pupand ca niste penibili ce au ajuns Piata Independentei.

Codrin Stefanescu ridicat la rangul de bufon al lui Dragnea

Indiferent ce vor face, social-democratii s-au facut de mare rahat. In doar un an de la preluarea puterii si-au debarcat singuri (prin motiune de cenzura!) un guvern si vor acum sa-i faca felul si celui de-al doilea. Problema relativ simpla daca premierul ar fi jucat din nou cartea demisiei (pe ideea ca PSD va ajunge dupa aceea la mana lui Klaus Iohannis, respectiv la voia strainatatii), dar complicata la culme de un zvon lansat ieri: Tudose nu va demisiona! Ceea ce inseamna ca Dragnea ar fi nevoit sa puna de o noua motiune de cenzura, varianta la care nici cel mai imbecil pesedist nu mai poate achiesa. Singura solutie de avarie ramane incheierea unei paci formale, platita eventual de Dragnea cu retrimiterea la cratita a blondei de la Interne si de Tudose cu ramanerea Guvernului ”teleormanean” pe cap. Pana sa fie insa astfel peticita unitatea partidului, trompetistul Codrin Stefanescu s-a gandit sa-l mai zgandare o data pe pesedistul ratacitor Victor Ponta, afirmand ca acesta din urma a fost de fapt ”dracul” care si-a bagat coada fortandu-i pe social-democratii sa recurga la prima gogomanie de proportii: debarcarea lui Sorin Grindeanu. Atacul l-a scos la rampa pe Ponta care, dupa demolarea ”bufonului” Stefanescu, a pus din nou tunurile pe Liviu Dragnea, rascolind astfel vechi resentimentre in partid intr-un moment deloc prielnic actualului lider.

Firea incearca sa-si termine amandoi adversarii dintr-o singura lovitura

Sa revenim insa la scenariul puparii Pietei Independentei, unul care inseamna de fapt ”castrarea” celor doi dulai alfa, Dragnea si Tudose. Moment foarte potrivit ca pe turnanta sa se avante plina de elen blonda de la Primarie, Gabrieluta Firea, care este si cea care a propus de altfel varianta.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotaggabriela firea title=Gabriela Firea data wpil keyword link=linked>Gabriela Firea<a> cere pesedistilor sa le puna botnite lui Tudose si Dragnea ca sa se auda doar glasul ei

”Cei doi lideri, presedintele si premierul, au obligatia de a inceta imediat disputele politice! Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi!”, a tunat suava primarita, cu gandul la avansul pe care il poate lua ea in partid daca Dragnea si Tudose sunt pusi concomitent cu botul pe labe. Iar daca tot l-a prins la inghesuiala pe premier, primarita buna doar de gura si restanta la promisiuni s-a gandit sa arunce asupra Executivului vina pentru tot ce a jurat ca va face dar n-a facut: ”Ca primar al Capitalei resimt direct lipsa acestei colaborari. Prea multa confruntare politica si deloc sustinere pentru proiectele bucurestenilor. Prea multe orgolii si temeri politice ca motivatii pentru blocarea sau stagnarea proiectelor Capitalei”. Chiar asa? Dar Primaria are buget propriu si programe proprii, trebuie doar ca un primar talentat in gestionarea eficienta a resurselor materiale si umane sa dea startul si sa vegheze asupra modului in care se pun in practica proiectele. Asta daca proiectele exista in realitate si sunt viabile iar sedintele de coafat si machiat, plus avalansa iesirilor in mass media, ofera primarului timpul necesar rezolvarii problemelor cetatii. In caz contrar, te incrunti artistic pe sub ciuful proapat aranjat si spui ca traficul se blocheaza in Bucuresti doar pentru ca Dragnea si Tudose se stropsesc unul la altul, de exemplu. Dar sa o lasam pe duduia de la PMB sa-si traga itele si sa revenim putin la PSD. Partid care nu numai ca si-a pierdut tot staiful, dar risca sa demonstreze ca nu este cu nimic mai bun decat PNL. Respectiv ca nu are nici programul si nici oamenii necesari sa duca Romania mai departe ci niste politicieni de doi bani si hamesiti, buni doar sa se bata pe ciolan. Halal partid-stat.

author avatar
Simona Badulescu
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger