AcasăNewsDoua trenuri s-au ciocnit in Spania: zeci de raniti! (VIDEO)

Doua trenuri s-au ciocnit in Spania: zeci de raniti! (VIDEO)

Un nou accident pe calea ferata, in Spania, la aproximativ trei luni de la tragedia din Santiago de Compostela. Doua trenuri s-au lovit, vineri, in Barcelona.

Coliziunea dintre cele doua garnituri a avut loc in gara Sants, la ora locala 10.05. Din primele informatii, un tren de pasageri a lovit un altul, care era oprit pe sine. In urma impactului, 22 de persoane au suferit leziuni, insa, din fericire, nu grave. Doar 10 dintre pasageri au avut nevoie de ingrjiri de la medicii de pe ambulantele sosite rapid la locul accidentului, potrivit autoritatilor locale, citate de presa internationala.

Urmeaza ca anchetatorii, care au declansat o investigatie in gara din Barcelona in care a avut loc impactul, sa stabileasca exact cauzele producerii accidentului. Coliziunea s-a produs la doar cateva luni de la nenorocirea care a indoliat Spania. Multi si-au amintit, vineri, de tragedia din Santiago de Compostela, in urma careia si-au pierdut viata 79 de persoane, dupa ce un tren a deraiat din cauza vitezei cu care a intrat intr-o curba.

[youtube]IdVpjPMMle4[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger