AcasăNewsDoua TIR-uri si o masina, accident pe Autostrada Soarelui: un om a...

Doua TIR-uri si o masina, accident pe Autostrada Soarelui: un om a murit

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Echipele de interventie pentru situatii de urgenta – medicii si specialistii de la descarcerare- au intervenit, la primele ore ale zilei de vineri, pe Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de judetul Constanta, la locul unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri si un autoturism.

Din cate a anuntat, vineri dimineata, Centrul Infotrafic al Politiei Romane, coliziunea a avut loc in jurul orei 1.30, la kilometrul 45 al A 2, pe sensul de mers dinspre Constanta spre Capitala, mai exact pe sectorul autostrazii situat intre Lehliu Gara si Fundulea.

Din cate mentioneaza oamenii legii, intr-o prima faza autoturismul a lovit din spate primul autotren, iar ca urmare a impactului, TIR-ul s-a oprit pe carosabil, alegandu-se cu probleme tehnice, in timp ce masina a ajuns in afara suprafetei asfaltate. In tot acest timp, insa, primul TIr a fost lovit din spate de un alt autotren. Din pacate, in urma impactului, soferul celui de-al doilea TIR a pierit, ca urmare a ranilor suferite.

Conform aceleiasi surse, circulatia in zona a fost afetata atat in dupa producerea accidentului, cata vreme s-a desfasurat operatiunea de descarcerare, cat si in aceasta dimineata, in jurul orei 7.30, pe perioada cat s-a remorcat unul dintre TIR-urile implicate in accident. Intre timp, traficul rutier s-a reluat in conditii normale.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger