AcasăNewsDoua TIR-uri s-au lovit, pe DN 7: doi raniti si circulatie intrerupta

Doua TIR-uri s-au lovit, pe DN 7: doi raniti si circulatie intrerupta

Soferii unor autotrenuri care au intrat in coliziune, joi dupa-amiaza, pe DN 7, la Barzava, au avut nevoie de prezenta medicilor, dupa ce au fost raniti in urma impactului rutier.

Accidentul a avut loc in judetul Arad, pe sensul de mers catre Deva, la kilometrul 484+800 de metri. Cele doua TIR-uri s-au lovit, iar impactul a dus la blocarea traficului rutier in zona respectiva, potrivit reprezentantilor Centrului Infotrafic. La locul coliziunii au ajuns medicii de la ambulanta, care au acordat primele ingrijiri celor doi conducatori auto care suferit leziuni, dar si politistii de la Rutiera.

S-au inceput masuratorile necesare in ancheta care va stabili conditiile producerii accidentului. Soferii sunt informati ca, pana se va reusi indepartarea de pe carosabil a celor doua autotrenuri implicate in incident, circulatia rutiera in zona ramane intrerupta. Conducatorii auto pot alege urmatoarea ruta ocolitoare: A1 Arad – Timisoara, DN6 Recas – Costeiu, autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balint) – autostrada A1 (nodul rutier Balint – intersectie cu DN68A), DN68A Dumbrava – Sacamas – intersectie cu DN7.

Sursa foto: debanat.ro

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger