AcasăNewsDoua surori din Oravita, rapite. Una dintre fete a fost gasit moarta

Doua surori din Oravita, rapite. Una dintre fete a fost gasit moarta

(foto: impulstv.ro)

Doua surori de 14 si 17 ani din Oravita au fost rapite duminica seara de un barbat. In urma unei altercatii rapitorul a ucis-o pe una dintre fete.

(foto: impulstv.ro)

Caz cutremurator in Oravita, judetul Caras Severin, localitate in care doua surori, una de 14 ani si alta de 17 ani, au fost rapite duminica seara.

In urma investigatiilor realizate de catre polististi, luni a fost gasit rapitorul, acesta fiind un barbat in varsta de 35, care prezenta mai multe rani.

Conform rtv.net rapitorul a fost identificat de catre politistii de frontiera si de jandarmi, care l-au vazut pe barbat plimbandu-se cu scuterul, avand asupra sa un cutit insangerat.

Atacatorul a recunoscut ca s-a intalnit cu cele doua surori minore, ca le-a luat cu scuterul, le-a dus intr-o localitate invecinata, loc unde a avut o altercatie cu acestea, motiv pentru care le-a atacat, ucigand-o pe una dintre fete.

Barbatul le-a indicat si locul in care se afla trupul neinsufletit al uneia dintre surori, fetita de 14 ani, pentru ca, ulterior, politistii sa o gaseasca si pe sora mai mare. Fata prezenta mai multe rani, motiv pentru care a fost transportata la spital.

author avatar
Ionut Zgimbau
663 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger