AcasăNewsDoua studente, gasite moarte in Capitala

Doua studente, gasite moarte in Capitala

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență (foto: buletindecarei.ro)

Doua tinere studente si-au pierdut viata noaptea trecuta, in Bucuresti.

(foto: buletindecarei.ro)

Cele doua fete, de 18 si 19 ani, au fost gasite moarte in casa. Cel mai probabil, studentele s-au intoxicat cu monoxid de carbon care provenea de la o soba alimentata cu gaz metan. Cel care le-a gasit a fost tatal uneia dintre fete.

Una dintre tinere, din Cluj, era studenta in Bucuresti si locuia cu chirie impreuna cu familia, intr-o casa din zona Garii de Nord. Cealalta tanara venise s-o viziteze pe prietena sa.

Potrivit Realitatea TV, fetele au terminat cursurile, s-au intors acasa, si si-au petrecut dupa-amiaza impreuna. Cand tatal fetei s-a intors de la serviciu, a gasit usa incuiata pe dinauntru, asa ca a fost nevoit sa o sparga pentru a intra in casa. Barbatul a simtit un miros puternic de gaze si a sunat imediat la 112, pentru ca si-a dat seama ca s-a intamplat o nenorocire.

La fata locului au venit, in cel mai scurt timp, doua echipaje SMURD, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru cele doua fete. Trupurile neinsfletite au fost transportate la Institutul de Medicina Legala „Mina Minovici”, pentru efectuarea autopsiei, care va dezvalui cauza mortii.

author avatar
Andra Nesu
774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger