AcasăNewsDoua masini s-au lovit frontal, pe DN 2. Medicii, chemati in ajutorul...

Doua masini s-au lovit frontal, pe DN 2. Medicii, chemati in ajutorul soferilor!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Calatorie cu peripetii pentru doi conducatori auto, ale caror masini s-au izbit in plin, luni, pe DN 2 Buzau – Ramnicu Sarat, cunoscut si drept E 85, intr-un accident in care au fost implicate, in total, trei autoturisme.

Accidentul a avut loc in jurul pranzului, pe raza judetului Buzau, in zona Crucea Comisoaiei, au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Pe langa cele doua autoturisme care s-au lovit frontal, un alt autovehicul a fost implicat in acelasi accident, insa, din primele informatii, doar soferii primelor doua masini au fost raniti. Al treilea sofer a scapat doar cu o sperietura, dar s-a ales si cu pagube, in sensul ca si autoturismul sau a fost avariat.

In ajutorul victimelor au fost chemate de urgenta medicii de la ambulanta, pentru a le acorda conducatorilor primul-ajutor si a decide daca se impune transportul lor la spital, pentru investigatii suplimentare.

Mai trebuie spus ca, urmare a coliziunii auto, circulatia rutiera in zona a fost afectata, benzile de circulatie fiind, intr-o prima faza, blocate. Dupa cateva zeci de minute de la producerea evenimentului rutier nedorit, circulatia in zona s-a reluat pe doua benzi.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger