Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Doua incidente armate in Franta, in decurs de cateva ore (VIDEO)

Doua incidente armate in Franta, in decurs de cateva ore (VIDEO)

Autor:

Prima parte a zilei de sambata a pus pe jar oamenii legii francezi. Au fost doua incidente armate, in decurs de doar cateva ore, care ar avea, pare-se legatura.

 

incidente 2 Doua incidente armate in Franta, in decurs de cateva ore (VIDEO)In prima faza, s-a aflat ca un barbat a deschis focul asupra mai multor politisti, ranind usor o femeie agent, in momentul in care a coborat dintr-o masina oprita pentru un control rutier. S-a intamplat la Stains, in nordul capitalei franceze, cu scurta vreme inainte de ora locala 7, ora 8 in Romania, din cate a notat presa locala. Individul s-a urcat apoi in masina si a dat bir cu fugitii.

Dupa aproximativ o ora si jumatate, media internationala a relatat faptul ca s-a decis evacuarea a sute de pasageri aflati in Aeroportul Orly Sud, dar si devierea unor zboruri care ar fi urmat sa aterizeze pe respectiva aerogara, dupa ce s-a raportat un alt incident armat. S-a aflat ca un barbat fusese impuscat de fortele de securitate in incinta aeroportului, dupa ce ar fi incercat sa ii fure arma unei femei-militar. Tanarul in cauza a murit. Intreaga zona a fost apoi impaanzita de forte de ordine, dupa cum se poate observa din imaginile surprinse de martori.

Politia face o ancheta si incearca sa stabileasca exact, inclusiv prin datele obtinute in cadrul unor audieri, care au fost motivele din spatele celor doua incidente.


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!