AcasăNewsDoua foste social-democrate au trecut la Pro Romania

Doua foste social-democrate au trecut la Pro Romania

Vladuca a lasat PSD pentru Pro Romania

Au lasat PSD pentru partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Alexandra Corina Bogaciu si Oana Silvia Vladuca au decis sa se alature formatiunii din randul membrilor careia fac parte, de scurta vreme, si fostii pesedisti Adrian Tutuianu, Mihai Tudose si Georgian Pop.

Vladuca a lasat PSD pentru Pro Romania

Cea mai recenta decizie in aceasta privinta a luat-o Corina Bogaciu, care si-a anuntat trecerea la Pro Romania vineri dupa-amiaza, argumentand pasul facut – la cateva luni de la plecarea din PSD -prin faptul ca e de parere ca „aici este singurul loc unde se face o politica social-democrata autentica, in beneficiul oamenilor si nu al liderilor”. Pana sa isi inchete postarea de pe Facebook prin care si-a comunicat hotararea, tanara deputat de Ilfov a mai subliniat ca „asemeni altor colegi ai mei, consider ca lucrurile in PSD se indreapta intr-o directie gresita si cum in interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare celor ale echipei actuale de conducere, singura solutie este construirea unei alternative in afara partidului”.

Anterior in cursul zilei Oana Silvia Vladuca, parlamentar de Dambovita, cu 20 de ani de vechime in tabara PSD, isi facea la randul ei cunoscuta inregimentarea politica in randurile Pro Romania, prin intermediul aceleiasi retele de socializare. „Din pacate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum doua decenii si-au incetat valabilitatea de cand partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast”, considera Vladuca, deputatul acuzand faptul ca „Partidul Social Democrat a fost ocupat si luat in posesie de un personaj care face mult rau partidului si, prin extensie, tarii. Liviu Dragnea a pierdut orice busola a moralitatii si realitatii inconjuratoare si functioneaza astazi pe baza de teroare. El insusi posedat de anumite spaime, isi transfera lacomia si disperarea in gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de functionare a statului roman. Din aceasta categorie au facut parte si ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian Tutuianu, Marian Neacsu si altii, ordine pe care i le-au dus la indeplinire cateva personaje contextual-credincioase, fara repere morale de niciun fel”.

author avatar
Cristina Stefan
369 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din cauza politicilor proaste Psd se va scinda in 2.E de asteptat trecerea doamnei Pandele. Psd nu va mai putea controla camera pe viitor nici propune legi fara aliante temerare .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger