AcasăNewsDoua femei din Qatar, jefuite de 5 milioane de euro langa Paris

Doua femei din Qatar, jefuite de 5 milioane de euro langa Paris

Autrostrada A1 este rău famată pentru furturile din mașini

Doi oameni ce purtau cagule au fortat limuzina Bentely in care se aflau acestea sa iasa de pe autostrada. Un jaf ca-n filme.

Autrostrada A1 este rău famată pentru furturile din mașini

Cele doua femei care au aterizat luni seara, pe aeroportul din Brouget, se indreptau, pe autostrada A1, catre portile Parisului. La un moment dar, doi barbati inca neidentificati au obligat soferul Bentley-ului sa iasa de pe drum si sa parcheze.

Autrostrada A1 este rau famata pentru furturile din masini

Ocupantii masinii au fost apoi improscati cu gaze lacrimogene iar agresorii au reusit sa fure toate bagajele celor doua femei, care, potrivit anchetatorilor, contineau bunuri (in special bijuterii) in valoare de cinci milioane de euro. Deocamdata, a informat Brigada de represiune a banditismului (BRB) a politiai judiciare pariziene, doar soferul al depus plangere la politie. Portiunea de autostrada care deserveste aeroporturileRoissy-Charles-de-Gaulle si  Bourget sunt frecvent locuri unde au loc furturi din masini, hotii tintind in ambuteiaje masini scumpe sau straini presupusi ca transporta sume mari de bani. Luna trecuta, un taxi in care se afla PDG-ul lantului de magazine Gifi, Philippe Ginestet, a fost atacat de trei oameni in apropiere de aeroportul Bourget. Prejudiciul: 100.000 euro.

author avatar
Bogdan Borcea
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger