AcasăNewsDoua cutremure, sambata, in tara

Doua cutremure, sambata, in tara

Activitatea seismica la nivelul tarii s-a dovedit a fi destul de intensa, in dimineata aceastei prime zile a week-end-ului.

Spunem acest lucru in conditiile in care sambata au fost inregistrate doua miscari telurice, insa nu in judetul Vrancea, mai exact in zona a tarii in care se produc cel mai des seisme, ci in Gorj si Buzau. Ambele cutremure au fost de intensitate mica.

Cel mai recent a fost seism surprins de aparate s-a produs la ora 10 si 29 de minute, in judetul Gorj, din cate anunta reprezentantii INFP, pe site-ul institutiei. A avut 3 grade pe scara Richter si a fost o miscare telurica de suprafata, producandu-se la doar 13 kilometri adancime.

Primul cutremur de sambata a fost cel de la ora 6 si 12 minute, cu epicentrul in judetul Buzau. Despre acesta, specialistii au anuntat ca a avut 2.8 grade pe Richter si ca s-a produs la 127 de kilometri adancime fata de nivelul solului.

Insa cel mai puternic seism din ultimele zile a fost inregistrat in noaptea zilei de 15 iunie, in judetul Vrancea, si a avut 3.6 grade pe Richter.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger