AcasăNewsDoua cutremure in Vrancea, la distanta de cateva ore!

Doua cutremure in Vrancea, la distanta de cateva ore!

Pamantul s-a miscat de doua ori, in zona seismica Vrancea, in decurs de doar cateva ore. Cutremurele au fost de intensitate mica.

Primul dintre ele, inregistrat la ora 02.56, in cursul noptii de sambata spre duminica, a avut 2, 8 grade pe scara Richter, s-a produs, dupa cum precizeaza reprezentantii institutului National de Fizica a Pamantului, la o adancime de 77 kilometri.

Cel de-al doilea, care a fost si cel mai puternic dintre ele, a avut magnitudinea 3.2, si s-a produs la o adancime de 118 kilometri, duminica dimineata, mai exact la ora 06.09, tot in judetul Vrancea.

Va reamintim ca, de la inceputul anului, in zona Vrancea, cunoscuta pentru activitatea seismica pronuntata, au avut loc mai multe miscari telurice. Cel mai recent cutremur se inregistrase pe 10 ianuarie. A avut 3.5 grade pe scara Richter si s-a produs la 85 de kilometri adancime. Insa cel mai puternic din seria seismelor care au avut loc in Vrancea, de la inceputul anului, a avut 4.3 grade pe Ruchter si s-a produs in judetul Buzau, pe 4 ianuarie.

foto: cugetliber.ro

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger