Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Doua cutremure in decurs de cateva ore, unul resimtit si in Capitala

Doua cutremure in decurs de cateva ore, unul resimtit si in Capitala

Autor:

S-a miscat pamantul in Vrancea, noaptea trecuta. Cel mai puternic dintre cele doua seisme a fost simtit si in Bucuresti.

 

cutremur1 350x225 Doua cutremure in decurs de cateva ore, unul resimtit si in CapitalaEste vorba despre un cutremur de 4.7 grade pe Richter, produs la doar doua minute dupa ora 23, in judetul Vrancea, la circa 120 de kilometri adancime, din cate au transmis reprezentantii Institutului de Fizica a Pamantului. Aceeasi sursa a anuntat faptul ca miscarea telurica respectiva s-a produs la 34 de kilometri de Odobesti si la 47 de kilometri de orasele Ramnicu Sarat si Focsani.

La mai putin de trei ore distanta, si anume la 2 si 46 de minute, in acelasi judet s-a mai produs un cutremur, de aceasta data de 3.4 grade pe Richter. La nivel de detalii, specialistii au anuntat ca adancimea la care s-a inregistrat cutremurul a fost de circa 68 de kilometri, dar si ca miscarea telurica s-a produs la 43 de kilometri de orasul Panciu si la 52 de kilometri de Focsani si Tirgu Ocna.

Cel mai puternic cutremur produs in tara de la inceputul anului ramane cel din februarie, de 5 grade pe Richter, resimtit, de asemenea, in Bucuresti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!