AcasăNewsDoua atacuri violente intr-un oras german, la distanta de cateva ore

Doua atacuri violente intr-un oras german, la distanta de cateva ore

Politia germana a avut serios de furca, in ultimele ore, dupa ce in acelasi oras s-au produs doua incidente sangeroase. Aparent, cele doua atacuri nu ar avea nicio legatura.

Primul s-a produs seara trecuta, cand un tanar din fosta Iugoslavie a coborat dintr-un tren in gara din Dusseldorf si, din senin, s-a repezit la oamenii din jur avand in mana un topor. Noua oameni care au avut nesansa sa ii iasa in cale au ajuns la spital. Agresorul a fost prins. La momentul la care s-a aflat despre atac s-a anuntat ca anchetatorii nu iau in calcul varianta unui atac terorist, ci mai degraba varianta ca atacatorul ar avea probleme psihice.

La cateva ore de la primul atac, insa, un alt incident, produs de aceasta data intr-o parcare si soldat cu ranirea unui barbat in varsta de 80 de ani a pus din nou pe jar fortele de ordine. De aceasta data, insa, atacatorul nu a mai fost prins la fel de repede ca in cazul precedent. Din cate anunta presa britanica, ar fi fost vorba, mai nou, de un atac cu o maceta, produs vineri la pranz. Victima a ajuns la spital.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger