AcasăNewsDOSARUL ZAMBACCIAN: Adrian Nastase, la Curtea Suprema. Sotia sa, Dana, s-a simtit...

DOSARUL ZAMBACCIAN: Adrian Nastase, la Curtea Suprema. Sotia sa, Dana, s-a simtit rau

Fostul premier s-a prezentat, luni dimineata, la Inalta Curte, unde a avut loc recursul in dosarul Zambaccian. Declarand ca priveste lucrurile cu o oarecare „liniste interioara”, Adrian Nastase a vorbit cu jurnalistii inainte de a intra in sediul ICCJ.

Intrebat daca s-a pregatit pentru audierea de luni, Nastase a raspuns ca da, si da, desi a venit in numeroase randuri la sediul Inaltei Curti, niciodata nu poate spune ca s-a obisnuit cu aceste lucruri, chiar daca acum incearca sa privesca procesul cu o arecare detasare. „Incerc sa clarific unele dintre aspectele care poate au ramas neclarificate dupa judecata in fond. (…) Sunt aici, la Inalta Curte, pentru a 200-a oara, am venit aici  in diferite dosare. Nu te obisnuiesti niciodata cu lucrurile astea, dar am trecut prin multe lucruri si cred ca pot sa privesc cu o anumita liniste interioara unele dintre lucrurile care se intampla si sa le inteleg mai bine”, a afirmat Adrian Nastase.

De la recursul care s-a judecat luni au lipsit, insa, sotia fostului sef al Guvernului. Nastase a anuntat ca inca de dimineata aceasta nu s-a simtit bine.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger