AcasăNews"Dosarul Transferurilor": Procurorii vor inchisoare cu executare pentru 7 inculpati! MM Stoica...

„Dosarul Transferurilor”: Procurorii vor inchisoare cu executare pentru 7 inculpati! MM Stoica a scapat!

Al 66-lea termen din „Dosarul Transferurilor” se apropie de final, iar toate informatiile venite de la Curtea de Apel Bucuresti arata ca exista posibilitatea ca dosarul sa fie amanat din nou.

Asta pentru ca inculpatii au avut numeroase solicitari. Acestia doresc, printre altele, schimbari de incadrare a faptelor comise, dar si posibilitatea de mediere intre parti.

Judecatoarea i-a intrebat pe inculpati daca sunt dispusi sa faca munca in folosul comunitatii, iar acestia au aprobat in unanimitate. Ioan Becali sustine ca a mai facut munca in folosul comunitatii si in anii ’90, cand „am curatat toata Calea Floreasca”, iar Gigi Netoiu a anuntat ca ar fi dispus sa-i ia pe inculpati la una dintre firmele sale pentru a munci toti in agricultura.

Procurorii au lamurit „prescrierea faptelor” precizand ca doar Mihai Stoica, managerul Stelei, se poate bucura de acest aspect. In schimb, procurorii au solicitat pentru ceilalti sapte inculpati, Victor Becali, Ioan Becali, Cristi Borcea, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, George Copos si Gica Popescu, inchisoare cu executare pentru inselaciune.

author avatar
Cristi Ionita
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger