AcasăNewsDosarul Transferurilor: Greii fotbalului afla azi sentinta DEFINITIVA a Curtii Supreme

Dosarul Transferurilor: Greii fotbalului afla azi sentinta DEFINITIVA a Curtii Supreme

Greii fotbalului afla luni daca vor merge sau nu la inchisoare. Inalta Curte de Casatie si Justitie da astazi sentinta definitiva in Dosarul Transferurilor.

UPDATE Magistratii Curtii Supreme au decis, luni, ca Dosarul Transferurilor va fi trimis spre rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti.

Fratii Victor si Ioan Becali, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Padureanu, Giga Popescu si Gigi Netoiu sunt acuzati ca s-ar fi imbogatit din vanzarea de fotbalisti. Luni, 20 mai, magistratii vor decide daca acestia merg sau nu la inchisoare pentru prejudicii aduse propriilor cluburi.

ICCJ a incheiat, vineri seara, dezbaterile in Dosarul Transferurilor, in care cei opt au fost condamnati de Curtea de Apel Bucuresti la inchisoare cu executare sau cu suspendare. Vineri, toti cei opt s-au declarat nevinovati, intrucat ar fi facut transferurile respectand legile de la acea vreme.

Cei opt oameni de fotbal au fost deferiti justitiei in 2 octombrie 2008, de catre procurorii anticoruptie, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale in cazul transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate. Prejudiciul este de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal. Procurorii anticoruptie vorbesc despre 12 transferuri ale unor fotbalisti romani efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999-2005.

Citeste si:

Mascatii trag la poarta fotbalului! Se da verdictul in “Dosarul transferurilor”

Dosarul Transferurilor. Verdictul se va anunta pe 20 mai. Cei opt grei din fotbal, audiati mai bine de noua ore!

Nou termen in DOSARUL TRANSFERURILOR, la Inalta Curte

“Dosarul Transferurilor” se judeca la Inalta Curte. AZI SE DA VERDICTUL?

“Dosarul Transferurilor” s-a amanat din nou. Afla cand se reunesc inculpatii!

author avatar
Andra Nesu
560 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger