AcasăNewsDosarul Revolutiei. PSD, atac la procurorul general: "Este revoltator"

Dosarul Revolutiei. PSD, atac la procurorul general: „Este revoltator”

Anuntul facut de catre Augustin Lazar, in privinta trimiterii in instanta a „Dosarului Revolutiei” a fost urmat de reactia presedintelui Iohannis, care a „salutat” acest pas. Dar si de un comentariu acid din directia social-democratilor.

Care considera ca „este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste! Este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum in fauritorul dreptatii anticomuniste” si acuza ca „Iohannis nu mai poate folosi scuza ca nu stia cine e cel pe care l-a numit in functia de procuror general al Romaniei! Acum stie ca Lazar a facut politie politica, dar il protejeaza.”

Mesajul integral al PSD-ului:

sursa foto: Facebook/PSD

author avatar
Andrei Coman
399 afisari

4 COMENTARII

  1. Da e o orgie euforica sa vezi socialistii ca se bat cu comunistii atacand tortionari, tortionari ce judeca securisti si nomenclatori de partid. O sa folosesc seminte diseara la tele. Imi simt neuronii istorici neteziti indreptati spalati apretati. . E ca atunci cand orgasmu intrece 3 minute. Da nu beau las asa sa simt real.

  2. Taica Lazăr a găsit el „găselniță” ca să abată atenția dela acuzele ce i se aduc, de torționar. Johannis, normal, fără a avea reacție la acuzele la adresa lui Lăzărică … minte mică, a găsit de cuviință să bage capul în televizor și să-și exprime neroiziile privind acest dosar. Dosar care, în final, v-a fi un mare fâs. Crede cineva că după 30 de ani poți dovedi vinovății care nu au fost stabilita atunci când totul era proaspăt în mintea românilor? Dacă la Lăzărică mitingiștii au stat ascunși ca porcul în păpușoi și nu au zornăit cătușele, după „marele” anunț aceștia s-au și înfățișat la poarta lui moș Iliescu cu circul de rigoare.

  3. Este o mare greseala fata de lazarica,cashcheta nu i se potriveste deloc,trebuia una de ofiter superior deoarece era sef peste coloneii din penitenciare,nu este asa?Ca sa urci rapid pe treptele cele mai inalte ale justitiei,atunci ca si acum,indeosebi,trebuia sa iesi,ca si in prezent,ca paduchele in frunte,pe baza de voluntariat,pentru rezolvarea treburilor murdare si foarte murdare,ca si acum.Acest vopsit,ca si fostii pdl-isti,s-a revopsit dar tot a pduche arata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger