AcasăNewsDosarul "nasilor" CFR: 35 de angajati, eliberati

Dosarul „nasilor” CFR: 35 de angajati, eliberati

(foto: ziarelive.ro)

Din zecile de angajati CFR retinuti joi, 35 au fost eliberati astazi. Magistratii brasoveni au respins propunerea procurorilor – de arestare preventiva- si au decis ca acestia pot fi cercetati in libertate.

(foto: ziarelive.ro)

Lucratorii CFR eliberati vineri nu au voie sa paraseasca localitatea de domiciliu. Totodata, instanta a decis ca cei 35 nu au voie sa ia legatura cu alti inculpati in acest dosar, potrivit B1TV. Alti 33 de angajati asteapta decizia judecatorilor, dupa ce procurorii au cerut arestarea lor preventiva.

Procurorii din Brasov au decis, joi, retinerea a 70 de angajati CFR Calatori din cei 81 adusi la audieri, acuzati de luare si dare de mita. In cazul a doi dintre acestia, procurorii nu au solicitat mandate de arestare preventiva.

Magistratii brasoveni fac cercetari in dosarul „nasilor” CFR, pana la aceasta ora fiind audiati atat angajati ai CFR Brasov, cat si din Bucuresti si alte judete din tara. Mai multi controlori sunt acuzati ca ar fi luat bani ilegal de la calatorii prinsi fara bilet, iar sumele respective le imparteau apoi cu superiorii, potrivit anchetatorilor.

author avatar
National
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger