Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dosarul IPRS Baneasa, inchis. Ce spune procurorul Iorga Moraru

Dosarul IPRS Baneasa, inchis. Ce spune procurorul Iorga Moraru

Autor:

Dupa ce in spatiul public s-a vehiculat, in ultimele ore, ca un dosar in care apare numele lui Omar Hayssam – cel privind prvatizarea Intreprinderii de piese radio si semiconductori (IPRS) Baneasa – ar fi fost clasat in urma prescriptiei, procurorul DNA care a instrumentat dosarul in cauza, Mihaiela Moraru Iorga, neaga aceasta informatie.

 

proc 1 350x193 Dosarul IPRS Baneasa, inchis. Ce spune procurorul Iorga Moraru“Acest dosar nu a fost inchis din cauza prescrierii faptelor (…) solutia data in dosarul IPRS Baneasa este o solutie pe fondul cauzei (…) din punctul meu de vedere este o campanie concertata impotriva mea, o presiune care se pune pe IJ, dar eu sunt optimista pentru ca toate aceste aspecte pot fi verificate si nu pot avea consecinte in ceea ce ma priveste (…) este vizibil ca s-a depasit de mult un teren al echitabilitatii”, a sustinut procuroarea Moraru Iorga, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Despre cazul de fata s-a aflat la doar cateva zile dupa ce DNA-ul anunta faptul ca mai multi fosti ministri suspectati in dosarul Microsoft au scapat de acuzatii, in urma aparitiei prescriptiei. Si cauza respectiva fusese instrumentata tot de Iorga.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!