Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dosarul Hexi ar urma sa fie gata in curand

Dosarul Hexi ar urma sa fie gata in curand

Autor:

Investigatiile in “Dosarul Hexi Pharma” sunt pe ultima suta de metri, de vreme ce procurorul general a lasat sa se inteaga ca, in urmatoarele saptamani, dosarul va fi finalizat.

 

procuro Dosarul Hexi ar urma sa fie gata in curand“Pana la sfarsitul acestui an” sau, cel mai tarziu, “in primele zile” ale lui 2017. Atunci estimeaza Augustin Lazar – la momentul in care a ajuns, in aceasta dimineata, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii – ca va fi gata ancheta in acest dosar, pe care l-a incadrat in randul celor “care sunt in atentia publicului”.

Este vorba despre ancheta facuta in cazul dezinfectantilor folositi in spitalele autohtone, despre care s-a speculat ca ar fi fost diluati, inceputa in primavara acestui an. In cazul de fata, procurorii de la Parchetul General au anuntat ca prejudiciul ar depasi 50 de milioane de lei. Va amintim ca in mai acest an, patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si-a gasit sfarsitul intr-un violent accident rutier, in ruma caruia a fost nevoie de teste ADN pentru a stabili identitatea soferului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!