AcasăNewsDosarul "Gruia Stoica" i-a fost fatal. Directorul general al CFR Marfa a...

Dosarul „Gruia Stoica” i-a fost fatal. Directorul general al CFR Marfa a murit!

Dragos Alexandru Draghici, directorul general al CFR Marfa, a incetat din viata, duminica seara, la Spitalul Elias.

Draghici fusese internat pe 28 ianuarie, dupa ce a suferit un atac cerebral. Operat de urgenta, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii, Draghici a ramas in coma si a fost dus la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva.

Duminica seara, directorul general al CFR Marfa s-a stins din viata. Conform romaniatv.net, verdictul medicilor a fost „hematom intracerebral cu evolutie severa”.

Dragos Alexandru Draghici era unul dintre personajele principale din dosarul „Gruia Stoica”, dosar in care afaceristul a fost arestat preventiv pentru cumparare de influenta. De altfel, directorul general al CFR Marfa suferise atacul cerebral dupa ce a fost implicat in celebrul dosar.

Draghici fusese instalat la carma CFR Marfa in februarie anul trecut, dupa ce indeplinise roluri de conducere in cadrul unor companii nationale si multinationale. S-a spus despre Draghici ca era unul dintre personajele pentru care Gruia Stoica pregatise o „spaga” de 3 milioane de euro pentru a afla pretul solicitat de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
1.096 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger