AcasăNewsDosarul EADS a fost clasat de procurorii din Germania

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii din Germania

Dosarul EADS, in care se investigau posibile fapte de coruptie in legatura cu contractul de securizare a frontierelor tarii noastre, a fost clasat de procurorii germani, din lipsa de probe.

Kovesi, lovită din Bavaria

„Dosarul a fost inchis in 29 septembrie. Documentul de clasare a dosarului nu este public. Cercetarile au fost oprite din cauza ca presupusele fapte de coruptie nu au putut fi dovedite, nu au fost gasite suficiente probe pentru a putea pune vreo persoana sub acuzare”, a declarat  Hildegard Baeumler-Hoesl, sefa procurorilor specializati in investigatii economice din landul Bavaria. Aceasta declaratie vine in profunda contradictie cu o alta declaratie, aceea a Codrutei Kovesi, sefa DNA, care considera dosarul EADS ca si “detonat”: „Este, intr-un fel, «detonat», ca sa folosesc expresia dvs. In acelasi dosar care vizeaza si licentele Microsoft sunt verificate si contractele denumite de presa EADS. Au fost incheiate in aceeasi perioada de timp. Nu avem doua dosare diferite, Microsoft si EADS. Avem un singur dosar in care sunt verificate toate aceste contracte”. Autoritatile germane au precizat ca DNA nu a fost instiintata deocamdata, oficial, despre inchiderea dosarului EADS in Germania.

author avatar
Catalin Dumitrescu
173 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nemtii ne incurajeaza pe noi sa stopam coruptia,dar ei o protejaza,ca asta da de lucru nemtilor,nu distrug firme.La noi dna distruge toti patronii romani sa ramana numai cele straine.Sictir nenorocitilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger