Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dosariada de la Cotroceni

Dosariada de la Cotroceni

Autor:

In contextul unor declaratii televizate ce s-ar fi vrut zdrobitoare, despre cum se turnau social-democratii unul pe altul prin dosare, lui Traian Basescu i-a iesit porumbelul pe gura: „…Dosarele lui Adrian Nastase au fost la mine si am vazut declaratiile pesedistilor contra pesedisti”. Mai toti au plecat dupa fenta cu declaratiile de instigare macar la injuraturi, daca nu la un alt raboi PSD contra PSD, scapand din vedere lucrul cel mai grav. Dosare sensibile aflate in curs de judecata treceau prin biroul prezidential de la Cotroceni. De ce?

 

basescu Dosariada de la Cotroceni

Traian Basescu nu a auzit niciodata ca Justitia sa faca parte din statul paralel

Cu ce drept a lecturat Traian Basescu acele dosare? Este evident ca asta s-a intamplat in timpul judecarii cauzelor. Dupa solutionare nu mai prezentau interes si, oricum, nu puteau fi scoase din arhiva pentru a fi duse spre lectura proprie. Sau au facut halta in biroul lui Basescu si in timpul cercetarii, fapt ce este cu mult mai grav?

Justitia impostoare si ipocrita

Unei Justitii care mai trece si prin alte cancelarii decat cele destinate aflarii adevarului si stabilirii vinovatiei i se poate spune in orice fel, numai Justitie nu. Este complet lipsit de relevanta ca biroul prezidential este cea mai inalta cancelarie a statului. Presedintele tarii nu are niciun drept sa se amestece si nici macar sa-si arunce ochii peste declaratiile unora sau altora. Nu avea si nu are nicio calitate procesuala, nu era si nu este procuror si nici judecator. Ei bine, si atunci? Nu are nicio importanta ca i se interzice prin Constitutie acest lucru.

klaus iohannis Dosariada de la Cotroceni

Iohannis defileaza cu acelasi slogan obosit: „Statul paralel nu exista!”

Cei zece ani de mandat au demonstrat ca Basescu nu s-a impiedicat nicio secunda de cartulia care delimiteaza puterile in stat. A facut cu ea ce a vrut. Ba a transformat-o in carpa de lustruit ghetele, ba a batut cu ea in masa la vreun spectacol de putere. Pe cat de grandios, pe atat de abject. Justitia, evident, nu a avut nicio reactie. Sau poate nu am auzit eu sa fi vociferat in vreun fel. Si-a dovedit din plin apartenenta la statul paralel, fara a fi in vreun fel jenata de impostura si ipocrizia proprie.

Lectura pentru acasa

Este Justitia pe care actuala putere incearca sa o aduca la normalitate. Aceeasi, insa, pe care Iohannis & Co. o apara de orice schimbare la fata. Este aceeasi pe care o lauda cu orice ocazie pe holurile Comisiei Europene si de a carei activitate este teribil de multumit. Aceeasi care i-a tolerat pe Livia Stanciu, pe Emilian Eba, pe Mircea „Zdreanta” Negulescu si altii pe care inca nu i-am aflat. Este aceeasi care nu vrea sa raspunda pentru abuzurile ei, considerandu-se lezata la demnitate si puterea ei de a face orice. Aceeasi care a acceptat condamnarile sugerate sau impuse de SRI, fratele ei de cruce din Binom. Este aceeasi Justitie care s-a creat si functioneaza in urma unor protocoale ilegale, carora nimeni nu are curajul sa le ceara desecretizarea. Este forma de Justitie aparuta dupa ce Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a considerat coruptia o vulnerabilitate la siguranta nationala. Cate basme a putut naste Basescu! Caci, fara ele, nu putea controla epurarea politica de care avea nevoie. O epurare care se continua si acum, sub ochii lui Iohannis. Nu vreau sa insinuez ceva, dar, daca tot nu se poate dezlipi de forma asta de a face dreptate, de ce sa nu ma intreb daca nu citeste si el niscaiva dosare in cancelaria de la Cotroceni?


2 comentarii to Dosariada de la Cotroceni

  1. cobe

    Cel mai mare infractor,din ultimii 28 de ani, al acestei Colonii a fost,este si va fi kknarul asta,care a format o justitie dupa chipul si asemanarea sa.Din cauza varstei si mai ales a consumului a inceput sa dea din el toata putreziciunea ascunsa pana mai ieri,sa fim atenti ca mai urmeaza.

  2. cornelg

    Mai,boeru-le,ne arati din nou,nu mai era nevoie,ca esti un simplu PALMAS.Bravo!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!