Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dosar de moarte suspecta in cazul mortii fostului judecator Mustata

Dosar de moarte suspecta in cazul mortii fostului judecator Mustata

Autor:

Pe langa anchetele care se fac la mai cateva penitenciare la care a fost dus fostul magistrat, inainte ca acesta sa ajunga la spitalul la care si-a gasit sfarsitul, miercuri seara, in urma unui infarct, opinia publica afla ca exista si o ancheta penala in cazul mortii lui Stan Mustata.

 

judecator 1 350x197 Dosar de moarte suspecta in cazul mortii fostului judecator MustataMai exact, ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal de moarte suspecta. Conform Antena3, ancheta a fost demarata ca urmare a unei sesizari venite dinspre Spitalul “Carol Davila”. In aceasta ultim mentionata unitate spitaliceasca a murit Stan Mustata, in urma unui infarct suferit, se pare, in timpul unei dialize.

Anterior, in cursul zilei de joi, se aflase ca Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat faptul ca la Penitenciarul Jilava a fost demarata o ancheta interna, in urma decesului fostului judecator de la Curtea de Apel Bucuresti.


1 Comentariu la Dosar de moarte suspecta in cazul mortii fostului judecator Mustata

  1. Novac Baba

    Administratia bananelor 🍌…. Trebuia facuta ordine de la moartea, otravirea ofiterului Sri de la Codlea. Asta cer Ministrului Justitiei inspectie, control supraaveghere video 📼 a tuturor parnailor de un corp superior, directorii care au protocol cu Dna sau Sri aut beibi. Directori care au soping personal in parnarie, au mezelarie in acord cu parnaria sau face comert cu invoiri si eliberari sau buna purtare sa fie deferiti justitiei. Cum sa nu moara? Au facut din parnarii SRL de porci 🐷….e si normal cand a vizitat un parlamentar un penitenciar? Niciodata. O inspectie? Niciodata. O schimbare? Niciodata. O imbunatatire? Niciodata.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!