AcasăNewsDorin Cocos, stilistul lui Victor Ponta

Dorin Cocos, stilistul lui Victor Ponta

Victor Ponta, dat in gat de Elena Udrea…pe spatele lui Dorin Cocos

Nici nu s-a intrat in campanie electorala pentru alegerile europarlamentare si distractia deja e inceputa. La ce evenimente urmeaza, se anunta un 2019 al naibii de misto! Sub auspicii bune, meciul Ponta – Basescu a deschis runda dezvaluirilor. Pe turnanta costaricana isi tuguie buzele si Nuti Udrea, care lanseaza un atac virtual la adresa fostului premier, caruia ii scoate ochii pentru doua toale („de firma”, s-avem pardon!) primite cadou de la Dorin Cocos. Nu lipseste din tablou nici nasul George Maior, iar numele Corinei Cretu este atins in treacat, cat sa-i reaminteaca de un anume ajutor primit cu ani in urma.

Victor Ponta dat in gat de Elena Udreape spatele lui Dorin Cocos

Unii spun ca iar e galceava pe Cheiu’ Garlii, altii, ca n-avem clasa politica. Ba avem, dom’le, avem, dar asa-i a noastra, in felul acesta se exprima ea! Cu facaletul in mana si poalele-n cap. Si nu orice fel de boarfe, sa ne fie cu iertare, Paul&Shark, se poate?! Cand nu are ce face, adica mai mereu, parlamentarul roman se da in gat unul pe altul si o face atat de convingator de ti-e mai mare dragul sa-l asculti cum toarna. Oho, si daca nici el nu are ce turna! Vin sa fie, ca sifonul e la liber.

Traian Basescu traieste drama creatorului devorat de propria-i creatie. Sistemul opresiv pe care l-a controlat acum il ataca in forta si o face cu aceeasi ferocitate de care dadea dovada cand executa ordinele matrozului. Azi, altcineva a dictat ca tocmai Zeus sa fie lovit, iar primul care infige pumnalul este liderul unui abces politic, Pro Romania. Vrand sa se dea spiritual, Victor Ponta isi incepe postarea scrijelind cu litera mica un substantiv propriu; gest de epigon ratat. basescu reprezinta tot ce este mai urat, mai murdar, mai ticalos in politica romaneasca – a taiat pensiile si salariile in timp ce ii proteja pe Udrea si Blejnar; a fost trimis acasa de 90% din romani prin Referendumul din 2012 si s-a agatat de scaun ca un nemancat; a facut dosare politice impotriva adversarilor si a denaturat actul de Justitie; i-a trimis pe Dragnea si pe Valcov ca sa distruga PSD si pe baronii pedelisti ca sa paraziteze PNL. In loc sa plateasca in fata romanilor pentru tot raul facut – vrea cinci ani un loc caldut la Parlamentul European (ca acolo whiskey-ul e ieftin si au zbor direct spre Costa Rica)”.

Nuti dixit: „Ciocu’ mic!”

Elena Udrea nu uita clipele minunate petrecute in compania lui Traian Basescu. La doar cateva ceasuri dupa atacul luo Ponta, Nuti s-a infipt in beregata fostului fost de toate. „Mai, victore, ca sa scriu ca tine, tot fara caracter ai ramas! Ma asteptam si eu la putina recunostinta din partea ta! Dar asa cum nu i-ai fost recunoscator lui Adrian Nastase, care «te-a facut om mare», cum ar zice Delia, la fel te porti si cu Traian Basescu. Stii tu, cel la care ai venit sa te ia in PDL, in 2009, care te-a facut presedintele PSD si la care ma rugai tu sa iti fac lobby, ca era cat pe ce sa nu te puna prim-ministru, cu toate alegerile pe care le castigase USL cu tot! E adevarat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat si Securitatea de rit nou, condusa de nas’tu, Maior. Asa cum tot Securitatea speri tu sa te scape liber in dosarul contractelor de avocatura semnate cu Turceni si Rovinari, care ti-au rotunjit conturile (…) victore, nu Traian Basescu vrea sa distruga PSD-ul, ci tu, la ordin dat de Securitate, ca doar de aia te salveaza de puscarie. Si daca lui Basescu nu vrei sa-i fii recunoscator pentru ce a facut pentru tine sau pentru ca fara el Corina Cretu nu ar fi fost niciodata comisar european, macar mie poti sa imi fii recunoscator! Nu pentru ca ti-am facut lobby, ca oricum ar fi facut Maior si Coldea, ci pentru ca m-am sacrificat si am acceptat ca Dorin Cocos sa iti cumpere tie haine de la Paul&Shark in loc sa imi cumpere mie pantofi”.

Si, in final, asa cum ii sta bine unei doamne care se respecta, Udrea are si un avertisment: „Deci, victore, eu iti zic asa, folosind vorbe cu greutate in politica romaneasca, «ciocu’ mic» cand vine vorba de mine! Ca, de cand exista iCloud, nu trebuie sa fii fin de securist ca sa ai arhiva de mesaje. Pacat ca nu vrei sa ramai europarlamentar, in situatia deloc probabila in care partidul tau ar castiga macar un loc in P.E. Daca tot zici ca e cursa directa Bruxelles-Costa Rica, eu spun sa te mai gandesti. Nu se stie cand o sa ai nevoie”.

Cam atat pentru azi de la Balciul din Parlament. Cu noi comentarii vom reveni de indata ce alesii neamului vor deversa alte zoaie in spatiul public.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.431 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger