Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dorelul de la Justitie, hotarat sa ”faca ceva” cu Kovesi

Dorelul de la Justitie, hotarat sa ”faca ceva” cu Kovesi

Autor:

Ca dovada ca se ridica la inaltimea functiei de ministru, Tudorel Toader a anuntat ca isi va petrece sarbatorile de iarna cu gandul la Laura Codruta Kovesi.

 

tudorel toader 2 Dorelul de la Justitie, hotarat sa ”faca ceva” cu Kovesi

Ministrul Tudorel s-a trezit inghesuit de Kovesi la acest sfarsit de an

Desi raportul intocmit de Inspectia Judiciara in urma controlul efectuat la DNA este gata inca de la sfarsitul lunii octombrie, meticulosul Tudorel Toader nu este gata sa traga mult-asteptata concluzie ministeriala. In loc sa spuna ca e laie sau balaie, ministrul Justitiei o lungeste cat poate, pana in ultima zi a anului, mai exact: ”Concluziile mele vi le voi spune in momentul in care voi prezenta raportul meu ca ministru al Justitiei. In momentul in care voi lua o decizie, va voi invita la o conferinta de presa. Intr-un termen scurt, nu mai tarziu de anul acesta. kovesi 1 Dorelul de la Justitie, hotarat sa ”faca ceva” cu KovesiNu am luat concediu anul acesta, nu voi lua nici de sarbatori, deci s-ar putea sa va chem pe 31 decembrie”. Ceea ce inseamna ca Toader are mari sanse sa-i ia caimacul lui Klaus Iohannis aruncand in derizoriu discursul prezidential de revelion. Asta daca ministrul va decide (indrazni mai exact) sa propuna vreo sanctiune impotriva Codrutei Kovesi, in caz contrar concluziile lui Toader avand doar rolul de a bloca sarmalele si piftia in gatul adversarilor sefei DNA. In paralel cu raportul Inspectiei Judiciare, Tudorel Toader mai are insa de analizat, din toate unghiurile posibile, punctele si virgulele din scrisoarea proaspat primita din partea Comisiei care ancheteaza ”Sufrageria lui Oprea” – misiva care o acuza pe Kovesi de sfidarea Parlamentului si cere sanctionarea ei. ”Da, a ajuns scrisoarea la Ministerul Justitiei. da, vom face ceva cu scrisoarea respectiva dupa ce o analizam”, a confirmat Toader nu numai ca a intrat in posesia solicitarii parlamentarilor, dar si ca este pe deplin constient de misia sa de ministru – aceea de a face ”ceva”.


1 Comentariu la Dorelul de la Justitie, hotarat sa ”faca ceva” cu Kovesi

  1. avram

    Nu face ceva cu Keovesi ci cu scrisoarea primita,si anume se sterge.dupa care cu acest aviz o baga la marea pubela.
    Concluzia.Keovesi va ramane pana spre finalul mandatului, dupa care Iohanis ptr voturi o va schimba,iar de la americani,olandezi,germani va primi grade si felicitari.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!