AcasăNewsDorel s-a mutat la Telekom si are mana libera

Dorel s-a mutat la Telekom si are mana libera

Abonații în „beznă totală“, Telekom pe silent

Ce faci cand telefonul pe care ai dat o gramada parale e deconectat total de la retea?  Abia atunci realizezi cat de jepcuit esti, luna de luna. Chiar Telekom are grija de asta.

Abonații<br >în beznă<br >totală<br >Telekom<br >pe silent

Asa s-a intamplat luni cu cateva milioane de abonati ai Telekom desi nici o catastrofa naturala nu lovise in plin Romania, razboiul nuclear nu se declansase si nici vreo cometa sinucigasa nu izbise Terra. Numai semnalul abonatilor Telekom a disparut in neant pentru cateva ore. Nu tu convorbiri telefonice, nu tu net, nici macar sms nu puteai da, ce sa mai vorbim de Uatap, Viber sau vreun videocall. Asa servicii, curat nemtesti, mai rar bibicilor.

Nelimitat fara retea

Pe vremea lui Cosmote nu se petrecea asa ceva. Acum, insa, de cand reteaua 4G a Telekom acopera Romania ca o burka, cand cu 5 euro rupi netul in doua si magenta e culoarea vietii tale, iata ca ni se pregatesc noi si noi surprize. De exemplu, afli cum poate deveni un aparat de 2.000 de lei o paleta de ping-pong aproape profesionista. Altfel spus, Dorel s-a mutat la Telekom si are mana libera la enervat clientii dupa pofta inimii lui. De acum, decesul 4G va fi inclus in pachetul de baza complet gratuit si, pentru mai mult suspans, este garantata lipsa semnalului cand vrea muschii din otel krupp al managementului Telekom. Surpriza de luni a fost, civilizat, insotita de un soi de scuze penibile si tarzii, d-alea cu “echipele noastre tehnice lucreaza pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil”. Dar ce este timpul, doamnilor? Un concept relativ.  Ma mir ca reprezentantii Telekom nu ne-au sugerat sa tragem un pui de somn cat timp nu exista semnal, ca sa profitam din plin, terapeutic, de aceasta binevenita pauza.  In plus, se stie, in Romania se platesc servicii care nu le primesti niciodata. De ce ar fi Telekom diferit?

Nemtii nostri nu seamna cu nemtii lor…

Evident, pe diverse retele sociale, au aparut mesaje greu de descris, dar care iti fac obrajii magenta  de rusine. Spre exemplu, un uitilizator mai pardalnic a sugerat sefilor Telekom sa-si bage serviciile de date si voce acolo unde soarele nu prea atinge pielea. Altii le-au adus aminte acelorasi responsabili, ca nu primesc scuze cand li se taie serviciile pentru o zi intarziere la plata abonamentului. Evident, o dorinta generala se lega de o eventuala despagubire, daca tot n-ai livrat, ore bune, serviciile pentru care incasezi parale. Desigur, au mai fost si opinii in care erau amintiti sfinti, dumnezei, o suma de organe, ceva perversiuni sexuale si invitatii de a vizita ceaunele cu smoala ale unui anume incornorat. Pacat ca nemtii care vin la noi nu sunt la fel cu nemtii care raman in Vaterland.

author avatar
Andrei Coman
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger