Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dorel Caprar : “Sunt alaturi de presedintele Liviu Dragnea si il vad ca pe un factor de stabilitate in partid si in societate”

Dorel Caprar : “Sunt alaturi de presedintele Liviu Dragnea si il vad ca pe un factor de stabilitate in partid si in societate”

Autor:

Sunt alaturi de presedintele Liviu Dragnea si sunt convins ca urmand toate caile legale posibile de atac a sentintei, i se va face dreptate in final. Dorel Caprar Dorel Caprar : “Sunt alaturi de presedintele Liviu Dragnea si il vad ca pe un factor de stabilitate in partid si in societate”Liviu Dragnea este un factor de stabilitate atat in partid cat si in societate si imi doresc ca orice roman sa vad in continuare o tara guvernata echilibrat, cu programe, proiecte si strategii in favoarea cetatenilor, in spiritul Programului de Guvernare. Romanii au votat un program pe care zilnic ne straduim sa il punem in aplicare iar presedintele Dragnea este motorul acestei lupte de a aduce bunastare si echitate in vietile locuitorilor acestei tari. Raman optimist si atasat idealurilor comune de a vedea o tara prospera, guvernata in mod responsabil, afirma presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar.

 


3 comentarii to Dorel Caprar : “Sunt alaturi de presedintele Liviu Dragnea si il vad ca pe un factor de stabilitate in partid si in societate”

  1. V.Vasile

    Sa dea Domnul sa fii langa el si dupa apel……

  2. Iom Iomeacu

    Toti puscariasii proveniti din fosti repetenti se cred destepti, dar put, puuuut…

  3. Anonymous

    acum te alaturi??? pina acum unde ai fost??? nu ai vazut cum derapeaza ????aveti nevoie de lupa???? gasti—


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!