AcasăNewsDonald Tusk, mesaj in romana: Pur si simpu m-am indragostit de Sibiu. Toata...

Donald Tusk, mesaj in romana: Pur si simpu m-am indragostit de Sibiu. Toata Europa s-a indragostit de dumneavoastra

Presedintele Consiliului European s-a adresat din nou romanilor in limba noastra, de aceasta data la incheierea Summitului informal de la Sibiu.

Dupa ce in prima faza a aratat lumii manusile primite de la fostul portar Helmuth Duckhadam, pe care l-a intalnit in cursul zilei precedente, pe finalul discursului in care a facut referire la discutiile avute in cursul zilei la reuniunea liderilor UE , Donald Tusk a folosit limba romana pentru a multumi presedintelui pentru „organizarea si gazduirea Summitului de la Sibiu”.

„Ati organizat un summit exceptional, puteti fi mandri de munca depusa, asa cum Europa este mandra de dumneavoastra. Pur si simpu m-am indragostit de Sibiu. Toata Europa s-a indragostit de dumneavoastra. Mersi”, a incheiat polonul aflat in fruntea Consiliului European.

author avatar
Cristina Stefan
227 afisari

3 COMENTARII

  1. Stati ca nu ati baut Horinca ati baut doar Palinca, Donald. Palinca are doar 50 de grade si e cea mai tare vautura din lume.La adevar Horinca are undeva pana in 55 de grade un adevarat tonifiant dimineata la prima ora inainte de slana cu ceapa. Te simti ca Superman.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger