Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Donald Tusk a impresionat cu un discurs integral in romana (VIDEO)

Donald Tusk a impresionat cu un discurs integral in romana (VIDEO)

Autor:

Prezent, asemeni presedintilor Parlamentului European si al Comisiei Europene, Antonio Tajani si Jean-Claude Juncker, la evenimentul de lansare oficiala a presedintiei Romaniei a Consiliului Uniunii Europene, desfasurat la Ateneul Roman in prezenta primilor oameni in statul roman, presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a impresionat audienta cu discursul sau.

 

tusk 720x375 Donald Tusk a impresionat cu un discurs integral in romana (VIDEO)Tusk s-a adresat celor prezenti in limba romana, intreaga sa alocutiune de joi seara fiind una remarcabila, la nivel de fluenta si pronuntie.

Oficialul european a mentionat, intre altele, ca prima masina a familiei sale a fost o Dacia 1300, care i-a apartinut socrului sau, a adus in discutie numele unor sportivi romani – Nadia Comaneci, Simona Halep, dar si al portarului roman de legenda Helmut Duckadam in contextul penalty-urile aparate la Sevilla, in urma cu peste 30 de ani.

Iata discursul rostit – si aplaudat de o sala intreaga – la Ateneu:

sursa foto: gov.ro


3 comentarii to Donald Tusk a impresionat cu un discurs integral in romana (VIDEO)

  1. Nelu Stiuca

    ACEST POLITICIAN EUROPEAN STRALUCITOR PRIN DISCURSUL SAU EXCELENT A ARATAT LUMII CA POLITICA DE STAT TREBUIE FACUTA DE CATRE VOLUNTARI DE ELITA PENTRU BINELE OAMENILOR SI NU AL HOTILOR, MAFIOTILOR, MASONILOR,ETC ,

  2. Ogigia

    Deci polonezul e teribil. Ala nu e un discurs de complezenta. Omu chiar a vorbit a trăit și a simțit românește plus ca are o vasta cultura. As vrea eu sa fi ascultat Chopin pe cât a citit Donald romani.

  3. Ogiagia

    Deci polonezul e teribil. Ala nu e un discurs de complezenta. Omu chiar a vorbit a trăit și a simțit românește plus ca are o vasta cultura. As vrea eu sa fi ascultat Chopin pe cât a citit Donald romani.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!