AcasăNewsDonald Trump scoate la iveala actele de divort dintre Michelle si Barack...

Donald Trump scoate la iveala actele de divort dintre Michelle si Barack Obama

Mogulul imobiliarelor din SUA, Donald Trump, este pe cale de a-i da lui Barack Obama lovitura de gratie, crede el. Va dezvalui actele de divort ale cuplului prezidential.

De la inceputul saptamanii, Donald Trump tot bate toba ca va face niste dezvaluiri senzationale despre cuplul prezidential, care vor schimba soarta alegerilor electorale.

„Michelle, dragostea mea”

Michelle, dezamagita de prestatia politica a sotului

Trump n-a dat detalii, lasand curiozitatea americanilor sa atinga cele mai inalte culmi. Pentru audienta.

Trump il ataca pe Obama la „stabilitate familiala”

Insa Douglas Kass, un investitor din Florida, i-a luat „crema”. Acesta a postat pe Twitter ca magnatul va prezenta actele de divort ale cuplului prezidential. Cum Kass si Trump se intalnesc des pe culoarele televiziunii CNBC, presa americana a preluat stirea ca din „sursa sigura”. Desi purtatorul de cuvant al lui Trump, Holly Lorenzo, a replicat ca nu stie ce vrea sa dezvaluie „stapanul”, ca acesta va face marile dezvaluiri pe conturile sale de Twitter si Facebook. La 3 octombrie, cuplul Obama a implinit 20 de ani de casnicie, prilej cu care  presedintele in functie, aflat in campanie electorala, a tinut sa-i  multumeasca „Michellei, dragostea mea de o viata”, pentru anii minunati petrecuti impreuna.

Dezgustata de prestatia politica

Electoratul american este foarte sensibil la stabilitatea familiala si avea incredere in cuplul prezidential. Ca Michelle a vrut sa divorteze a mai aparut la inceputul anului intr-o carte, dar Casa Alba a dezmintit aceasta „inventie” a autorului Ed Klein. Acesta scrisese ca Michelle a intocmit actele de divort in 2000, „fiind dezgustata” dupa ce Barack „a pierdut mizerabil” cursa pentru un scaun de senator in Chicago. Barack era atat de depresiv, incat prietenii s-au temut ca se va sinucide.

author avatar
Adina Mutar
1.375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger