AcasăNewsDonald Trump ii da pe unguri afara din Romania

Donald Trump ii da pe unguri afara din Romania

Trump vrea să îl contacteze pe ambasadorul Klemm ca să îi facă trampa cu Elena Udrea

Ce s-ar intampla daca viitoarele alegeri prezidentiale din Romania s-ar disputa intre un Donald Trump si o Hillary Clinton? Cat spectacol? Cat adevar in cele trei runde de confruntari?

Trump vrea să îl contacteze pe ambasadorul Klemm ca să îi facă trampa cu Elena Udrea

Si spectacol, si adevar, in mod cert. Dar se vor plati, in primul rand, politele ramase neachitate de 26 de ani.

Capitalismul s-a nascut la Vaslui

Doar femeia are dreptul de a stabili daca avorteaza, este singura stapana a trupului ei, isi incepe Hillary discursul. In caz contrar, ne intoarcem la vremurile groaznice din epoca Ceausescu. Nici sa n-aud de asa ceva, o intrerupe Trump brutal. E o mare tampenie, femeia trebuie sa asculte de barbat, nu e de capul ei. Daca nu asculta, barbatul are tot dreptul sa-i rupa coastele si sa-i umfle ochii, ca sa aiba si televiziunile stiri ca lumea, nu cu Elena Udrea si toalele ei. Ce ai cu Udrea?, riposteaza Hillary. Esti misogin! Cu ea, nu, raspunde Trump, toate telegramele Wikileaks o descriu ca fiind o tipa foarte buna. Ambasadorii zic asta.

Dacă nu e pomană electorală cu mici si fleici, românii nu sunt interesati de alegeri

Cred ca trebuie incercata. Acum esti si badaran, puncteaza Hillary. Nu sunt nici badaran, nu promovez nici violenta, asa cum insinuezi, si nici nu urasc femeile, ii raspunde Trump. Continui doar traditiile din Vaslui, unde m-am nascut. Pentru ca veni vorba, e cel mai sarac judet din Romania, relanseaza Hillary. Tu si gasca ta de democrati de toate felurile l-ati adus aici, pareaza Trump. Daca eram la putere de la inceput, noi, capitalistii, Vasluiul era ca o floare. Adica?, se pregateste Hillary sa riposteze. Simplu, raspunde el. Daramam tot, vindeam tot si plantam flori. Flori peste tot. Si oamenii?, intreaba Hillary. Reconversie profesionala,  ii angajam sa le ude, ca de aia exista fonduri europene. Fondurile, la noi. Munca, la voi! Aici ati gresit voi, ati luat banii si ati crezut ca noi chiar o sa muncim, marcheaza Trump.

Iohannis, un exemplu prost

Vorbesti prea dur despre oameni, ar trebui sa fii mai tolerant, dupa cum spunea si Klaus Iohannis, redeschide Hillary discutia. Nu ma intereseaza personajul asta, raspunde Trump, asta este tolerant doar cu oamenii de la Bruxelles.

Desi democrată, Hillary îl ia pe Iohannis drept exemplu

Ii baga aia refugiati pe gat si el spune „danke schön”. Va trebui sa facem ca in campania din SUA, sa cerem ridicarea unui zid la granita cu Ungaria, ca intre noi si mexicani. Nu esti normal la cap, riposteaza Hillary. Ba sunt, zice Trump, aia de la Budapesta sa stea linistiti ca, in doi ani, ii trimitem la ei pe toti maghiarii din Romania. Nu ai voie sa stramuti o populatie, este interzis de legile internationale, vine Hillary cu replica. Dar nu o stramut, pareaza Trump, doar o trimit acasa. Vorba aia, unde e mai bine ca acasa?, rade el sarcastic. Apropo de toleranta, avem o problema si cu homosexualii, reia Hillary subiectul. E o problema falsa a UE, noi nu avem probleme cu ei, ci invers, ei au probleme cu noi, subliniaza Trump. Nu noi vrem in lumea lor, ci ei vor sa intre in lumea noastra. De la „invers” pleaca totul, e inteles gresit. Tu chiar nu vezi ca astia vor sa intre cu „inversul” in traditia noastra? Trebuie mai multa deschidere fata de ei, asa spunea si Iohannis pe vremuri, da Hillary sa exemplifice. Se „deschid” destul de mult stricaciuniule alea din showbiz, de mor de foame fetele de pe centura si, dincolo de asta, nu ma intereseaza Iohannis. Este cel mai prost exemplu pentru orice! Ia-i tu pe homosexuali la tine acasa si suna-ma cand barbata-tu le va stropi rochitele, incheie el, grobian.

Alina Gorghiu, mai sexi decat Madalina Ghenea

Suntem la a treia confruntare si eu nu pot sa vorbesc de tine, tipa Hillary nervoasa. Nu poti pentru ca ai adoptat stilul lui Iohannis, ii rade Trump in fata. Vrei texte scrise si pana spui trei cuvinte incepe razboiul. Aici nu va fi razboi, riposteaza Hillary, ne apara americanii. Ne apara pe dracu’, cucoana, ranjeste Trump. Ei au treaba cu vrajirea politicienilor si, cand vor veni rusii sa faca din scutul de la Deveselu cuibar pentru gaini, te vor prinde cu coruptia in aer si anticoruptia in vine. Ce prostie!, isi revine Hillary. Voi castiga alegerile, pentru ca pe mine ma doare in „invers” de Platforma 100 a lui Ciolos, timp in care tu o vezi pe Alina Gorghiu mai sexi decat Madalina Ghenea si mai desteapta decat Daniela Crudu! Pipai-o si pe Gorghiu, ca asta ai facut toata viata, ai ciupit femeile de fund!

author avatar
Valentin Boeru
3.227 afisari

5 COMENTARII

  1. Vino si tu in echipa pentru Hollywood! Senzational! Bani cu film la Hollywood! Tinta noastra este Hollywood! Acum spre Hollywood! Suntem extrem de seriosi! Un film original si bani online pentru tine! Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Proiect B: succes garantat! Totul functioneaza excelent! Daca ne vezi mereu, functioneaza! Cine va fi urmatorul superstar? Hollywood: magie si splendoare! Urgent spre Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email: afacereonline2014@yahoo.com

  2. Proiect B: unicat si uluitor! Lucrezi cand vrei! Vei fi mai aproape de Hollywood! Cel mai bun film la Hollywood! Numai Proiect B este stabil cu adevarat! Cel mai bun film produs la Hollywood! Avem un scop: Hollywood! Trebuie sa ajungem la Hollywood! Oferta de incredere! Cel mai puternic sistem! Solicita acum detalii la adresa de email : sorin.lungu07@gmail.com

  3. Frumos, foarte frumos. Multi au luat titlul de bun si s-a bucurat sau s-au indignat pe FB. In realitate, este un pamflet bine regizat din balacareala americana, suprapusa peste balacareala romaneasca a unor protagonisti similari. Felicitari!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger