AcasăNewsDonald Pipaila, acuzat iar de femei

Donald Pipaila, acuzat iar de femei

Hugh Hefner pare ca a fost un mic copil pe langa candidatul republicanilor

Candidatul republican la Casa Alba este din nou acuzat de hartuire sexuala. ”Ii umblau mainile peste tot, era ca o caracatita”, spun presupusele victime.

Hugh Hefner pare ca a fost un mic copil pe langa candidatul republicanilor

Recentele dezvaluiri cu privire la neastamparatul miliardar le-au determinat pe Jessica Leeds si pe Rachel Crooks sa-l parasca pe Trump in presa americana. Prima il acuza ca a pipait-o in timp ce era asezata langa el, in avion, acum trei decenii, cand Donald era mai tinerel. Rachel a declarat ca Trump a sarutat-o impotriva vointei ei, in 2005, in vremea cand femeia lucra ca receptionera in Trump Tower. ”Era precum o caracatita(…) mainile ii erau peste tot”, a afirmat Jessica Leeds, astazi in varsta de 74 de ani.  Ea a explicat ca si-a schimbat locul in avion si a ales sa nu pomeneasca episodul, pana cand a vazut ultima dezbatere televizata Trump-Clinton, unde au fost puse pe tapet afirmatiile jignitoare ale lui Trump la adresa femeilor.

Acuzatii ”complet false”

Rachel Crooks avea 22 de ani in momentul agresiunii de care-l acuza pe Trump. Faptele s-ar fi petrecut in timp ce femeia a facut cunostinta cu magnatul in timp ce iesea din lift. ”Dupa ce am dat mana, m-a sarutat direct pe gura. Am fost socata sa vad cat de nesemnificativa credea ca sunt daca a facut asa ceva”, a marturisit Rachel. ”Acest articol (povestea femeilor a aparut in New York Times) este in totalitate o fictiune si faptul ca New York Times lanseaza aceste acuzatii false cu privire la Donald Trump este periculos”, a reactionat un responsabil de campanie al miliardarului, Jason Miller. Faptul ca aceste marturii sunt facute public dupa decenii este suficient ”sa le decredibilizeze” pe cele doua femei, a adugat el. Presa evoca si cazul lui Temple Taggart, o fosta Miss Utah, care l-a acuzat pe Trump ca a imbratisat-o cu forta de mai multe ori. O alta femeie, Mindy McGillivray,  a spus ca a fost victima pipaielior luiTrump, in proprietatea sa din Mar-a-Lago, acum 13 ani. Aceleasi acuzatii au venit din partea unei foste Miss (Washington), Cassandra Searles. ”Nimic din toate acestea nu s-au intamplat”, a reactionat Donald Trump. ”Acest articol confirma ceea ce stim cu privire la maniera cum trateaza Trump femeile”, a declarat purtatorul de cuvant al lui Hillary Clinton, Jannifer Palmieri.

Serghei Lavrov: prea multe pasarici in campania voastra

Ministrul rus de Externe a ironizat, intr-un interviu la CNN, campania prezidentialelor americane si meciul Trump-Clinton, in lumina noilor dezvaluiri despre agresiunle sexuale de care este acuzat miliardarul. ”Sunt realmente prea multe pasarici in jurul campaniei prezidentiale de la voi, de ambele parti, incat prefer sa nu comentez aceasta chestiune”, a afirmat Lavrov, fiind intrebat de jurnalista Christiane Amanpour despre acest subiect. Lavrov a rostit aceste cuvinte cu obisnuita-i figura impasibila. ”Oh, Dumnezeule, nu ma asteptam la asta”, a izbucnit in ras Christiane, care este sotia lui James Rubin, fostul asistent al lui Bill Clinton pe cand se afla la Casa Alba.

author avatar
Tudor Borcea
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger