AcasăNewsDonald de Ploiesti pune si el de o revolutie in Prahova

Donald de Ploiesti pune si el de o revolutie in Prahova

Donald Trump a facut pui in Romania!

In timp ce Donald Trump ravasea nu doar America, ci intreaga lume cu alegerea sa la Casa Alba, tizul sau ploiestean Donald Constantin lucra in micro, aruncand la randul lui in aer filiala PSD Prahova.

Donald Trump a facut pui in Romania!

Care, dupa cum sustine presa locala, este pe cale sa fie destructurata de Donald-ul mioritic. Suparat peste poate de alcatuirea listelor electorale ale PSD Prahova peste capetele pesedistilor locali, Donald Constantin (vicepresedintele organizatiei PSD Ploiesti) a demisionat in semn de protest din partidul condus de Liviu Dragnea. Iar ca razbunarea sa-i fie totala, fostul lider local social-democrat s-a oprit direct in poiata PNL Ploiesti. Cum astrele sunt in aceasta perioada de partea celor care poarta numele de Donald, pe fostul pesedist l-au urmat zeci (ba chiar sute dupa cum sustin unii) de colegi, situatie care a lasat vraiste PSD Prahova. Iar liderul filialei, Bogdan Toader, a confirmat dezastrul pentru presa locala: ”O sa dam un comunicat de presa in urma analizei pe care o s-o facem… nu stiu… in urma acestei avalanse de demisii”. Daca si PSD Ploiesti o ia pe urma SUA, este clar: este bine sa ne ferim ca dracu’ de tamaie de toti cei care au prenumele Donald!

author avatar
Simona Badulescu
321 afisari

1 COMENTARIU

  1. BAIAT destept mioriticul DONALD. Ce dracu sa faci intron partid de corupti, hoti si ……. PSD-ul lui Cosma trebuie zguduit si tras pe dreapta fiindca ne-am saturat si de omul de casa Bogdan Toater ( slugarnic si pupator de c..al familiei Cosma). Ploiestiul a ajuns un oras mizer, sat fara caini din cauza lor, asa ca Donald a replicat nu numai politic ci si omenesc, vazand mizeria si coruptia care-l inconjoara. BRAVU LUI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger