AcasăNewsDomnul „Number One”, PR-ul lui Dragnea

Domnul „Number One”, PR-ul lui Dragnea

PSD in sus, Dragnea in jos... Da’ PNL n-are nimic de zis despre romani?

„There is no such thing as bad publicity”. Si daca nici americanii nu stiu ce inseamna marketingul… Ajuns tinta numarul 1 a rivalilor din politica, Liviu Dragnea are parte de publicitate gratuita. Expunere nationala, afis mare, sa se vada de la departare. Bonus, si numele PSD scris cu rosu! Un cadou nesperat pe care i l-a facut nimeni altul decat domnul „Number One”. Rares Bogdan, cum mai este cunoscut cand nu-l alinta stapanul tuturor liberalilor.

PSD in sus Dragnea in jos Da <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> n are nimic de zis despre romani

Ca Opozitia din Romania inseamna doar o haita care adulmeca ciolanul, stim. Ca Opozitia, altceva in afara de „PSD fura”, nu stie, banuiam. Dar ca Opozitia a ajuns sa-l promoveze pe Dragnea pe propriile sale afise electorale, asta n-am fi crezut-o! O fi gandita in cele mai mici detalii de superstrategii de campanie ai PNL (pe naiba!), dar parca este prea de tot sa-i scrii numele rivalului cu litere mai mari decat cele ale candidatului tau!

Cand ipocrizia nu are limite

Adapat din fantana nesecata a contractelor cu Statul, „Number One” vrea sa-i imbogateasca si pe politicieni. Lipsa de experienta si cunostinte putine, sageata penelista nu stie ca in Parlamentul Romaniei nu are saraci?! Acolo sunt combinatori de prima mana, jucatori trecuti prin Liga Campionilor pentru invarteli si smenuri.

Naivitatea farului de pe Feleac ar starni zambete, dar mai degraba ne provoaca greata. Auzi ce i-a luminat capul ala parasit de chiriasi: „Voi introduce in politica conceptul de bogat si cinstit”! Da, fix ce-i lipsea romanului – inca un politician bogat care pozeaza in milionar onest! Si, noi, niste neispraviti, asteptam politicieni docti, specialisti in domenii vitale pentru dezvoltarea tarii, patrioti a caror voce sa se faca auzita la Bruxelles, oameni de o calitate umana si spirituala recunoscuta… Nuuu, nicidecum, Rares Buze Dulci are alte aspiratii. Financiare, evident, ca titlul de campion al city-breakurilor nu se obtine pe vorbe goale, ci cu portofele doldora.

PSD calareste PNL. Si nici nu plateste

Se ia un afis electoral al Partidului National Liberal si pe el se trec doua nume. Primul – Dragnea. Al doilea – PSD (scris cu rosu, ca sa-ti ia ochii!). Undeva, in coltul din stanga jos, apar si proprietarii afisului, cei care l-au platit. Rares Bogdan si PNL. Scrise cu litere mai mici decat ale „ciumatilor”, ca asa-i gandirea liberala – ei dau banu’, altii stau in fata!

Deh, cand toata campania ta electorala e centrata doar pe un discurs anti-pesedist, risti sa uiti si cele mai elementare reguli ale unor alegeri! Nu mai punem la socoteala ca nu zici nimic despre si pentru popor. Da-i incolo de romani, Dragnea sa crape!

author avatar
Nicholas Cezar
1.222 afisari

4 COMENTARII

  1. BAI ESTI PROST DACA TOT TEAI ASEZAT IN GENUNCHI IA SI SUGE DE LA PSD POATE ASA TE MAI ALBESTI SI PLIMBI URSUL LA ALTA GASCA daca CIUMA NEAGRA tea asteptat pe tine sa le ridici procentul mai asteapta inca o LEGISLATURA si mai vorbim dupa dar inainte de asta PLATESTETI BAI TIGANE TAXELE LA STAT PENTRU CAT AI SUPT LA GUSA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger