AcasăNewsDoliu national in Turcia. Dublu atentat in Istanbul, soldat cu zeci de...

Doliu national in Turcia. Dublu atentat in Istanbul, soldat cu zeci de morti (VIDEO)

Noua drama care a lovit Turcia, curmand zeci de vieti ale unor oameni nevinovati si trimitand pe paturi de spitale alte peste 130 de persoane, a facut ca autoritatile sa decreteze o zi de doliu national, in memoria victimelor celor doua atacuri de seara trecuta, din apropiere de stadionul echipei Besiktas din Istanbul.

Cele mai recente date prezentate de media locala indica faptul ca sunt cel putin 38 de morti – majoritatea oameni ai legii, dar si peste 130 de persoane ranite, foarte multe fiind internate in spital, sub supraveghere medicala.

Atacurile – unul cu o masina capcana, celalalt de de tip kamikaze, din cate precizeaza presa turca – s-au produs in jurul orei 10 si 20 de minute, ora locala, adica la peste o ora de la incheierea meciului disputat de Besiktas contra Bursaspor, pe arena in preajma careia au avut loc cele doua explozii violente. Deflagratiile au avut loc la foarte scurta vreme una de cealalata si au semanat groaza in randul locuitorilor. Autoritatile locale au catalogat exploziile drept atentate.

[youtube]los_QvdSJc0[/youtube]

[youtube]dhnsqdcNBPE[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger