Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Doliu la Peles. Sicriul Regelui Mihai, depus in Holul de Onoare

Doliu la Peles. Sicriul Regelui Mihai, depus in Holul de Onoare

Autor:

Cortegiul funerar a ajuns, in urma cu doar cateva minute, la Castelul Peles, locul unde a copilarit Regele Mihai.

 

REGELE 350x196 Doliu la Peles. Sicriul Regelui Mihai, depus in Holul de OnoareUPDATE: S-a tinut o slujba religioasa la capataiul fostului suveran. Pe sicriu a fost asezata coroana, dar si o jerba din flori albe.

—-
peles 350x196 Doliu la Peles. Sicriul Regelui Mihai, depus in Holul de OnoareAtmosfera e de o liniste apasatoare. Unicele momente in care aceasta liniste e intrerupta sunt cele in care se aud aparatele foto si pasii soldatilor din Garda de Onoare care parcurg etapele din ceremonial. Drapelul arborat la Castelul Peles e arborat in berna.

peles 2 350x189 Doliu la Peles. Sicriul Regelui Mihai, depus in Holul de OnoareSicriul Regelui Mihai a fost scos din masina, in tot acest rastimp Custodele Coroanei, dar si ceilalti membri ai Familiei Regale aflandu-se in spatele autovehiculului care a adus trupul neinsufletit al fostului suveran.

Urmeaza ca sicriul sa fie depus in Holul de Onoare al Castelului Peles, unde va ramane pret de cateva ore, interval in care publicul nu va avea acces. In schimb, sunt asteptati sa soseasca seful statului, presedintii Senatului si Cemerei Deputatilor, dar si premierul.DETALII AICI.

sursa foto: captura video TVR1    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!