AcasăNewsDoliu in sport. Presedintele CS Vulcan s-a spanzurat!

Doliu in sport. Presedintele CS Vulcan s-a spanzurat!

sursa foto: zhd.ro

Lumea sportului romanesc a suferit, marti, o noua lovitura.

sursa foto: zhd.ro

Ioan Pantilimon, presedintele Clubului Sportiv Vulcan, si-a pus capat zilelor. Corpul neinsufletit al barbatului a fost gasit atarnand de una dintre gradenele de sustinere a tribunei stadionului din Vulcan.

Conform hunedoaralibera.ro, corpul neinsufletit al lui Pantilimon a fost zarit de un tanar care alerga prin zona. Acesta a sunat la 112, dar medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut decat sa constate decesul.

Ioan Pantilimon era casatorit si avea doi copii. Deocamdata nu a fost gasit un bilet de adio si nu se stiu motivele care sa-l fi facut pe Pantilimon sa-si puna capat zilelor. Totusi, oamenii legii sustin ca nu sunt urme de violenta, asa ca verdictul este „sinucidere”.

Pantilimon a fost consilier PSD, iar in noiembrie anul trecut si-a dat demisia din Consiliul Local al municipiului Vulcan. A intrat in atentia ANI, fiind acuzat de incompatibilitate, respectiv pentru ca a ocupat, simultan, functia de consilier local si pe cea de presedinte al Clubului Sportiv. Anul trecut, Pantilimon a demisionat mai intai din Partidul Social Democrat, iar apoi din Consiliul Local, invocand motive personale.

Desi este unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din Romania, fiind infiintat in 1921, CS Vulcan nu a avut rezultate notabile de-a lungul timpului.

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger