Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Doliu in Grecia. Imagini dramatice cu incendiile devastatoare (VIDEO)

Doliu in Grecia. Imagini dramatice cu incendiile devastatoare (VIDEO)

Autor:

Fotografiile sau inregistrarile ce surprind cum flacarile care au cuprins zonele din jurul Atenei distrug totul in cale sunt greu de privit. La fel si cele cu urmarile focului devastator.

 

grec 720x394 Doliu in Grecia. Imagini dramatice cu incendiile devastatoare (VIDEO)Premierul grec a decretat trei zile de doliu. Pana la momentul de fata se stie ca sunt cel putin 74 de decese si aproape 200 de persoane ranite. De asemenea, sunt oameni dati disparuti, despre care rudele si apropiatii nu mai stiu nimic de cand a izbucnit aceasta drama.

Vantul a contribuit la raspandirea rapida a flacarilor, in zonele locuite, zadarnicind eforturile oamenilor care au cautat cu disperare sa fuga din calea focului si a fumului. Dupa cum s-a vazut din imaginile surprinse in zonele afectate de furia naturii, unii dintre ei au ajuns in apa marii, sperand ca vor fi salvati cat mai curand.

sursa foto, video: youtube


2 comentarii to Doliu in Grecia. Imagini dramatice cu incendiile devastatoare (VIDEO)

  1. Christian

    Bieții oameni! Dumnezeu să-i ierte! Să-i ajute pe greci și marea Grecie și să le dea putere pentru a trece peste această mare năpastă.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!