AcasăNewsDoliu in echipa de dansatori a Loredanei Groza: LEXI A MURIT

Doliu in echipa de dansatori a Loredanei Groza: LEXI A MURIT

Alexandra Olteanu, cunoscuta si sub numele de Lexi, una dintre cele mai bune dansatoare ale Loredanei Groza, a murit, vineri, la Institutul „Matei Bals” din Bucuresti.

 

Lexi avea numai 16 ani si era una dintre dansatoarele care o insoteau pe Loredana Groza la aproape fiecare mare show sustinut de artista. In ultima vreme, insa, tanara a inceput sa se simta rau, iar pe data de 30 august, a fost internata cu diagnosticul de meningita pneumococica. Vineri, insa, fata a pierdut lupta cu boala, potrivit libertatea.ro.

Problemele de sanatate ale Alexandrei au inceput pe 20 august cand a fost dusa la Institutul ORL „Dr. D. Hociota” din Bucuresti, dupa cum declara mama fetei. „Incepuse sa o doara capul. Am fost cu ea la institutul din Panduri si a fost diagnosticata cu otita. Am tratat-o pentru aceasta afectiune timp de o saptamana. A fost vazuta de trei ori de doctorul de urechi care ne-a spus pe 26 august ca putem sa intrerupem tratamentul cu antibiotice”, a povestit Cristina Olteanu, mama Alexandrei, citata de aceeasi sursa.

author avatar
Alina Costache
2.661 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger