Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dolce & Gabbana trec pe macaroane!

Dolce & Gabbana trec pe macaroane!

Autor:

Chiar ca-s macaronari italienii astia, inclusiv stilistii Stefano Gabbana si Domenico Dolce, care mai nou vor sa castige bani de pe urma faimoaselor paste fainoase din Peninsula.

 

dolce 2 Dolce & Gabbana trec pe macaroane!Dupa ce luna trecuta casa de moda a prezentat la Paris o colectie pentru primavara lui 2018, inspirata tot din alimente(  morcovi, ridichi si cutii de rosii au fost imprimate pe pantaloni si rochii), in prezent cei doi creatori s-au asociat cu producatorul Pastificio Di  Martino pentru a lansa pe piata o serie limitata de cutii de paste, 5000 vor fi disponibile in intreaga lume, dintre care aproape 1000 in Statele Unite, dar trebuie sa fii un fan al pastelor italienesti, asta pentru ca o cutie va costa aproape 110 dolari.

dolce 1 Dolce & Gabbana trec pe macaroane!

Ambalaje D&G pentru pastele napolitane Di Martino: vor fi disponibile 5.000 de cutii, la 110 dolari bucata!

Dolce & Gabbana au desenat doar ambalajele pentru spaghete, paccheri si pene, iar cumparatorii vor primi la pachet  si un sort de bucatarie cu brandul marcii, denumit ”Famiglia, La Pasta, e L’Italia!”,  pe care sunt imprimate imagini cu Domul din Milano, un canal din Venetia, Colosseumul si Turnul inclinat din Pisa, dar si cu  o bruneta care aduce cu Sophia Loren. dolce 3 Dolce & Gabbana trec pe macaroane!Giuseppe di Martino, directorul companiei(a patra generatie de producatori ai familiei) a anuntat ca a semnat contractul cu D&G pentru doi ani, prima colaborare dintre cele doua firme. Pastele fabricate de familia di Martino in Gragdano-Napoli(9000 de tone pe zi) aduc venituri anuale de 163 milioane de dolari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!