AcasăNewsDoi tineri, gasiti impuscati intr-un bar din judetul Arad

Doi tineri, gasiti impuscati intr-un bar din judetul Arad

O tanara care lucra intr-un bar din Tirnova, judetul Arad, si cel despre care primele informatii conduc spre varianta ca i-ar fi fost iubit au fost gasiti fara suflare chiar in incinta localului.

UPDATE: Cazul a fost preluat de catre reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. In privinta dosarului penal deschis in urma desesului celor doi tineri, dinspre unitatea de Parchet in cauza s-au facut publice, pe pagina electronica, mai multe precizari,  pe care le redam in cele ce urmeaza: „In cauza exista o procedura penala in curs, la acest moment dispunandu-se inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de omor cu privire la fapta ce a avut drept consecinta moartea a doua persoane din comuna Tirnova.

In fapt, in data de 07.03.2018, organele de urmarire penala au fost sesizate ca in localitatea Tirnova din judetul Arad au fost descoperite doua persoane decedate, una de sex feminin si alta de sex masculin, ambele nascute in anul 1994, cu urme de impuscare.

Din primele cercetari efectuate la fata locului de catre procurorul criminalist anume desemnat, sprijinit de organele de politie din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – IPJ Arad, a rezultat ca ambele victime prezentau plagi impuscate, in campul infractional fiind identificata si arma confectionata artizanal cu care au fost executate focurile letale.

Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, prin procurorul anume desemnat, in cooperare cu organele de politie nominalizate, desfasoara in continuare activitati judiciare specifice si actioneaza in vederea aflarii adevarului si a stabilirii responsabilitatilor in cauza.”

Victimele aveau doar 23 de ani. In ambele cazuri, anchetatorii au descoperit ca ranile pe care le prezentau au fost provocate prin impuscare. Conform aradon.ro, care citeaza un oficial din cadrul IPJ Arad, s-ar fi folosit cu o arma de vanatoare confectionata artizanal.

In cazul de fata, investigatia este in plina desfasurare, oamenii legii ajungand la locul dramei pentru a face verificarile necesare anchetei. Din cate se pare, se ia in calcul varianta ca, pe fondul unei situatii conflictuale care a degenerat, tanarul si-ar fi impuscat iubita, iar apoi s-ar fi sinucis. Ramane, insa, de vazut, daca ipoteza isi gaseste confirmare.

117 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger