AcasăNewsDoi tineri au ars de vii in masina. Prietenii lor au dat...

Doi tineri au ars de vii in masina. Prietenii lor au dat bir cu fugitii

Accident cumplit pe o sosea din Timis. O fata in varsta de doar 16 ani si un baiat cu patru ani mai mare au pierit in chinuri groaznice, dupa ce masina in care se aflau a luat foc, in urma impactului violent cu un pom. Ceilalti doi tineri aflati in autoturism s-au salvat, dar apoi au fugit de la locul tragediei.

Nimeni nu a mai putut sa ii salveze, cu atat mai putin soferul masinii si pasagera de pe scaunul din dreapta, amici cu victimele. Observand ca autovehiculul e inghitit de flacari, cei doi – soferul si o adolescenta in varsta de doar 17 ani – s-au speriat. N-au mai astepta salvatorii chemati de martori pentru a-i ajuta pe prietenii lor si au dat bir cu fugitii.

Au fost, insa, cautati si gasiti de oamenii legii. Soferul – un tanar in varsta de 19 ani – a ajuns pe mana reprezentantilor Politiei. Pana sa fie urcat in masina oamenilor legii, a sustinut in fata jurnalistilor ca ar fi incercat sa-i ajute pe cei doi amici, dar ca n-ar fi putut. „Mi-a dat o palma peste cap”, a povestit tanarul conducator auto, in incercarea de a explica motivele care au facut ca masina pe care o conducea sa derapeze. Intrebat daca s-au certat, soferul a raspuns scurt: „da”. Soferul a fost retinut pentru 24 de ore.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger