AcasăNewsDoi tineri au ajuns la spital, in Timis, dupa ce masina lor...

Doi tineri au ajuns la spital, in Timis, dupa ce masina lor s-a izbit de un tren!

Doi soti au fost dusi, de urgenta, cu ambulanta la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a lovit de un tren de calatori.

Accidentul s-a produs duminica dimineata, la o trecere de nivel cu o cale ferata, din dreptul localitatii Goroc. Autoturismul la bordul caruia se aflau tinerii s-a lovit puternic de garnitura aflata in mers, in urma impactului soferul ramanand prins intre fiarele contorsionate. Potrivit tion.ro, a fost nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare pentru a-l scoate pe barbat din autoturismul implicat in accident. Victima a fost transportata de urgenta la spital, starea lui fiind grava. La unitatea medicala in cauza a ajuns si partenera de viata a conducatorului auto, care a suferit si ea leziuni in urma impactului.

Pe langa medicii de la ambulanta, in zona in care s-a produs nefericitul eveniment rutier au ajuns si politistii, care au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul si cum de nu a vazut soferul ca se apropie trenul, pentru a opri la timp si a evita impactul.

Sursa foto: monitorulsv.ro

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger