AcasăNewsDoi soti au slabit peste 100 de kilograme impreuna dupa ce au...

Doi soti au slabit peste 100 de kilograme impreuna dupa ce au renuntat la fast-food

Un cuplu din Marea Britanie si-a dat seama ca nu se poate, asa ca cei doi soti au renuntat la fast-food si au slabit o suta de kilograme impreuna.

Emma si Dylan Smith nu gateau niciodata acasa, preferand sa manance la McDonald’s, KFC sau Burger King, asa ca cei doi britanici ajusesera sa cantareasca impreuna peste 250 de kilograme. Potrivit Daily Mail, nu mancau altceva decat fast-food. Intr-o vizita cu cei patru copii ai lor intr-un parc de distractii, cei doi soti au vazut ca nu mai incap in scaunele RollerCoast-erului, asa ca au decis ca trebuie sa ia masuri drastice pentru a slabi. In plus, cei doi erau si anemici pentru ca nu consumau deloc fructe.

Emma, in varsta de 28 de ani, si Dylan, de 41 de ani, au inceput sa tina dieta, au exclus total preparatele de tip fast-food si au reusit sa slabeasca impreuna 100 de kilograme.

„La inceput ne-a fost foarte greu, si primele zile de dieta au fost groaznice, dar acum ne-am obisnuit si nici nu ne mai gandim la McDonald’s sau Burger King. Preferam sa mancam sanatos”, a povestit Emma pentru publicatia britanica.

author avatar
Andra Nesu
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger