Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Doi rusi din trei voteaza cu Putin

Doi rusi din trei voteaza cu Putin

Autor:

Liderul de la Kremlin este creditat cu 69% din intentiile de vot la alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica, potrivit unui nou sondaj oficial, a anuntat institutul rus VTsIOM.

 

putin 2 720x481 Doi rusi din trei voteaza cu Putin

Liderul de la Kremlin nu a facut cunoscut nimic despre programul celui de-al patrulea sau mandat, doar ca Rusia are acum rachete invincibile

”Candidatul Vladimir Putin este departe in fata celor alti sapte candidati”, arata acest sondaj realizat prin telefon, intre 5 si 9 martie, a informat directorul acestui institut de sondare a opiniei publice, Valeru Fiodorov. Concurentii ”candidatului independent” Vladimir Putin inregistreaza scoruri la genunchiul broastei comparativ cu liderul de la Kremlin. Pavel Grudinin, candidatul Partidului Comunisc (chiar daca-i milionar) aduna 7-8% din intentiile de vot ale rusilor. Ultra-nationalistul Vladimir Jirinovski are 5-6%. Jurnalista liberala Ksenia Sobtchak abia 1-2%. Veteranul liberal Grigori Iavlinski si nationalistul Serghei Baburin au fiecare 1%. Iar scorurile inregistrate de omul de afaceri Boris Titov si alt candidat comunist, Maxim Suraikin sunt aproape de zero. Aproape trei alegatori rusi din patru interogati (74%) s-au declarat ”definitiv gata” sa participe la scrutinul de duminica, in timp ce doar 4% si-au exprimat refuzul ”categoric” sa participe la alegerile prezidentiale. Potrivit previziunilor analistilor de la VTsIOM, participarea la vot s-ar putea situa intre 63 si 67% din numarul alegatorilor inscrisi. Principalul opozant al lui Vladimir Putin, juristul Alexei Navalnai, cunoscut pentru anchetele sale asupra coruptiei elitelor politice ruse, nu va putea participa la scrutinul din 18 martie, dupa ce a fost declarat de autoritati neeligibil, cerand rusilor sa boicoteze alegerile. Singurele elemente de care dispune opinia publica despre viitorul progam al lui Putin au aparut in discursul sau rostit in 1 martie, un discurs in care a vorbit mult despre noile rachete rusesti care sunt ”invincibile”. Putin a oferit si pistele pe care se va axa cel de-al patrulea sau mandat la Kremlin: lupta contra saraciei, sustinerea sistemului de sanatate si a infrastructurilor, dar nimic precis si putine masuri concrete, intentii si nu un program cu adevarat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!