AcasăNewsDoi oameni ucisi de o furtuna foarte violenta, la Timisoara. Alte doua...

Doi oameni ucisi de o furtuna foarte violenta, la Timisoara. Alte doua decese, la Buzias

Efectele furiei naturii (foto: captura TVR 1)

Furia naturii a facut victime in orasul de pe Bega.

 

UPDATE 2: Continua sa apara vesti dramatice despre victimele furtunii care s-a abatut in aceasta dupa-amiaza asupra Timisului. Noile date indica faptul ca sunt patru decese pe fondul furiei naturii. S-a aflat ca doua persoane au pierit in Buzias, judetul Timis. Sunt, asadar, patru morti si 23 de raniti dupa aceasta furtuna, potrivit Digi24.

Efectele furiei naturii (foto: captura TVR 1)

UPDATE: Din directia IGSU au fost emise mai multe recomandari, demne de a fi respectate, in intervale de vreme rea, de genul celor de duminica dupa-amiaza: „avand în vedere avertizarile de Cod Galben si Cod Portocaliu de vijelii si vant puternic, recomandam cetatenilor din judetele vizate ca pe timpul manifestarii fenomenelor sa se adaposteasca în locuinte sau alte spatii care le asigura protectia si sa deconecteze aparatura casnica.
De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vantul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanta fata de copaci sau stalpi de electricitate”.

–––––-

Se vorbeste despre doi oameni care au pierit si despre mai multe persoane – 5, pare-se- care au fost ranite, pe fondul unei furtuni deosebit de violente.

Primele informatii indica faptul ca o femeie a pierit lovita de un copac, iar un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un panou publicitar.

Secretarul Raed Arafat a confirmat, la Antena 3, ca sunt doua decese – unul la Gradina Zoologica in Timisoara, cealalta persoana lovita de un panou.

In prima faza, edilul Nicolae Robu a precizat, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, ca avea confirmarea unui singur deces, dar si ca sunt foarte mari pagubele. „Sunt foarte mari pagubele materiale. A fost o furtuna neobisnuita, de o violenta iesita din comun si pornita foarte brusc, cu un vant care a batut si cu viteza mare si cu curent de aer cu traiectorii ciudate”, a explicat primarul.

Salvatorii timiseni intervin in mai multe zone, dupa ce au primit apeluri de la oamenii afectati de furtuna.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger