Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Doi oameni au murit loviti de fulger in Vaslui

Doi oameni au murit loviti de fulger in Vaslui

Autor:

Vremea rea care s-a abatut asupra judetului Vaslui, in cursul acestei zile, a curmat doua vieti. Este vorba despre barbati aflati in camp, in momentul in care au fost loviti de fulgere.

 

furtuna Doi oameni au murit loviti de fulger in VasluiCel mai tanar dintre barbati era cioban si se afla pe un camp, alaturi de oile de care avea grija. Celalalt, un barbat care, din cate se pare, a fost fulgerat in timp ce la vie. Conform vremeanoua.ro, prima victima avea 49 de ani si era din Puiesti, iar cealalta -un barbat in varsta de 64 de ani.

In ambele cazuri, s-a cerut ajutorul medicilor. Cadrele medicale de la salvare au intervenit pentru a incerca sa salveze victimele. Doar ca, din pacate, eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice.


1 Comentariu la Doi oameni au murit loviti de fulger in Vaslui

  1. FULGER 15 Dumnezeu 15; fulgere 7/12 HRISTOS 7/12; Fulgere 13 TIȘBITUL 13; FULG.E.R. FULG, E-Elia, R-Roșu. Fulgul roșu al lui Elia. Roșie e vorba mea sfîntă din Vechiul Testament, scrisă pe tavanul de rigips în CASA-ICOANĂ după care e înfăptuită întreaga Creație prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070.
    Din august 2015 și pînă-n prezent mi se provoacă dureri de cap și sînt privat de somn în CASA-ICOANĂ de către persoane numite Fiara în Biblie. V-am zis să NU vă atingeți de Creierul meu compus din Foc Nematerialnic care creează fulgere!!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!